Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Rejsen til Kærlighed - kombineret foredrag/workshop

Majbritte Ulrikkeholm

Søndag kl. 13.00 -14.30 i Lok. 6 - Brøndby Hallen, VIP Lounge 1. sal

Kærlighed er så uendeligt mange ting, men nogle gange tror vi, at kærlighed udelukkende er det, vi kan opleve med en partner, og på vores utrættelige søgen efter den romantiske kærlighed overser vi helt den kærlighed, der er over alt, i og omkring os – den kærlighed, vi oplever, når vi mærker alt det, vi har at give i stedet for hele tiden at lede efter det, vi skal have.

Majbritte Ulrikkeholm har skrevet bogen Rejsen til Kærlighed sammen hver for sig og alene, der handler om at fylde sin egen indre tomme brønd op, så mødet med andre mennesker ikke skal finde sted fra tomhed men fra fylde. Det er en bog, der handler om at tage angsten ved hånden og forlade destruktive, kærlighedsløse forhold og finde sin vej til værdighed. Men allermest er det en bog om at sige det store JA til sjælen.

Majbritte fortæller ved dette foredrag åbent og hudløst om sin egen rejse og inspirerer med enkle øvelser, der giver deltagerne mulighed for at få øje på al den kærlighed, der allerede er, når vi holder op med at vende al opmærksomhed mod dem, der skal give os kærlighed og i stedet vender opmærksomheden mod alt det i os, der trænger til vores egen kærlige omsorg og opmærksomhed. Så vi kan mærke … alt det, vi allerede er og alt det, vi har at give.

Majbritte Ulrikkeholm

Majbritte Ulrikkeholm er sanger, forfatter og underviser. Hun har fået udgivet elleve bøger og fjorten CDer med egen musik.

Til daglig leder hun kursusvirksomheden Ulrikkeholm Seminar, hvor kreativitet er en vej til helbredelse, og hvor sang er en bro til medmenneskelige, sjælelige fællesskaber.

> Se mere på www.majbritteulrikkeholm.dk

Fotograf: Lasse Løager

Ny hjemmeside designet af Computerpeople