Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Christian Viborg

Klarsyn - I selskab med ånderne

Lørdag kl.  13.00 -13.45 i YouSee Lounge

Clairvoyant medium Christian Viborg fører os tæt på den åndelige verden, hvor du kan få besked fra familie og venner på den anden side samt en clairvoyant besked.

Christian forstår, at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og jysk humor!

Christian Viborg

arbejder som clairvoyant og medium og har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Lysets Hus.

Samtidig har han arbejdet i de engelske spiritistkirker & i Norge.

Før 2001 var den spirituelle verden ukendt for Christian, men efter en periode med store ændringer i hans liv omkring hans job, bolig og parforhold, begyndte han at mærke noget (ånder) omkring ham.

Ved en tilfældighed (måske) kom han i hænderne på 3 clairvoyante som kunne fortælle ham den samme historie om, at han kunne mærke ånderne. Det gav ham en del af forklaringen på de udfordringer, han havde været igennem de seneste år af hans liv. Der var mange mystiske hændelser og indtryk som ingen mening gav, på det tidspunkt. Der var også en naturlig frygt for andre menneskers reaktioner og spøgelseshistorier som bare blev mere og mere unaturlige.

Han startede med at komme i Lysets Hus i Aarhus, som er en spirituel
forening, der arbejder med udvikling og indsigt. Foreningen som snart gennem 100 år har arbejdet med mediums og kontakt til den åndelige verden, tror på, at sjælen lever videre efter dette liv og at det er muligt at se, høre og føle ånden og skabe kontakt. Siden 2003 har han siddet i en cirkle, hvor der trænes med kontakt til den åndelige verden, og har været fast besøgende på The Arthur Findlay College i England, som er spiritualisterne højborg med træning, udvikling og forskning.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>