Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Sjælens Melodi - guddommelig inspireret musik, engelsk

David Bailey

Fredag kl. 11.00 - 11.45  i You See Lounge, lørdag kl. 11.00 - 11.45 i Comwell Lounge og søndag kl. 13.00 - 13.45 i Comwell Lounge

Vi bruger ofte vibrationer til at beskrive en følelse, en sindstilstand eller følelsen når vi møder den eneste ene - men hvad hvis vi hver især har en universel vibration, tone eller melodi - noget kun du forstår følelsen af.

De fleste har hørt om kanalisering af enten stemmer, automatskrift og muligvis kanalisering af malerier - Davids gave er at kanalisere musik.

Forestil dig et musikstykke der bliver til blot for dig - som går direkte i dit hjerte og som virker både beroligende og healende. Et stykke musik der bliver spillet direkte fra universet og gennem Davids hænder - et stykke musik som aldrig er spillet før og som du muligvis er den eneste der forstår og bliver berørt af.

Måske så du Christine Feldthaus møde David i programmet ”So F***ing Special” på DR1. og så hvor påvirket hun blev af den musik David kanaliserede til hende.

Nu er der mulighed for at møde David, høre hans musik og ikke mindst hans beretning om hvorfor han droppede en karriere som succesfuld koncertpianist og hvorfor det er en større berigelse at hjælpe gennem universets musik.

Til koncerten vil David spille kanaliseret musik og fortælle lidt om sit liv. På opfordring spiller han personlige melodier til enkelte af tilhørerne.

Koncertpianist David Bailey

Kendt fra "So f***ing Special" med Christine Feldthaus

David har bl. a. spillet for Mother Theresa, Sai Baba og i udryddelseslejren Auschwitz.

Han har indspillet mere end 20 forskellige cd’er, skabt til forskellige formål. Til at overvinde blokeringer, rense huse, gå mod lyset, forbinde dig med Kristusbevidstheden, Maria Magdalene, finde fred, meditere…

Mange har hørt hans musik hos behandlere, der bruger den vidunderlige musik i deres behandlingslokaler.

Lydhealing på klaver

På messens stand nr. 35 tilbyder David at spille din sjæls melodi for dig og indspille den på cd. Du hører det gennem hovedtelefoner tilsluttet klaveret.

> Læs mere og hør Davids musik på www.musedyeux.com

Davids stedsøn Glenn McLean deltager også på stand 35, hvor han fortæller om de healende behandlinger med Chiren apparatet. Det tester og afbalancerer mentale og fysiske ubalancer. Der anvendes lysterapi med en hel nyudviklet teknologi, hvor der bl.a bruges teknikker fra akupunktur, homøopati og blomstermedicin.

> Se mere på www.biofoton-terapi.dk

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>