Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Foredrag, minikurser & koncerter med omtale

Lørdag d. 3. oktober 2015

Foredrag og minikurser er gratis for messens gæster med mindre andet er angivet i programmet. Der er begrænset antal pladser til alle foredrag og minikurser.

Vi gør opmærksom på, at ændringer kan forekomme!

Glas Lounge - 1. sal

11.00 -11.45

Hanne Rasmussen

Kom og hør om eventyrets aronia bær

Aronia - sundhedens og eventyrets bær der indeholder mange antioxidanter og c vitaminer, det er det bær der indeholder fleste c vitaminer, karoten samt b og e vitaminer og så har det et stof som er bakterie dræbende, derfor er det så godt til alle betændelses tilstande, det er rigtig godt til diabetes, da det regulerer blodsukkeret, det udrenser vore organer, så vi ikke har alle de affaldsstoffer i kroppen, sådan at organerne kan arbejde optimalt. Saften har en god indvirkning på forhøjet blodtryk, hår, eksem og vores hud. Aronia giver meget energi og man får en meget bedre nattesøvn.

12.00 - 13.45

Sasja Ravndal

Brug hjertet, Loven om tiltrækning, spejl & mindfulness i din hverdag og få et liv i lykke - minikursus tilmelding st. 114, deltagergebyr kr. 50,-

Hvorfor leve et liv i blinde og måske uden reel lykke og kærlighed. På denne workshop modtager du de gyldne og mest effektive nøgler til soulfulness. Du får alt du skal bruge til at komme i gang, med at leve det liv du fortjener og drømmer om. Gennem nøglerne vil du opdage at livet er meget nemmere, end det hidtil har været. Nøglerne vil bringe dig en viden og et fokus på dig selv og andre, der gør at, du nu ser omverden/livet ud fra et helt nyt syn. Du vil opdage at livet er fyldt med små og store mirakler. Pludselig har alting et svar og en løsning. Nøglerne gør at dine tanker og din krop får ro, overskud, du oplever balance i hverdagen, din dialog med andre bliver mere positiv, du nedsætter vrede, negative tanker og du begynder virkelig at leve dit liv i glæde.

14.00 -14.45

Simone Jung

Sjælenærende Måltidsfællesskaber - Hvad nærer egentlig sjælen, når vi spiser?

Det at spise er noget vi gør hver dag, flere gange om dagen, hele livet. Endda ofte uden at tænke nævneværdigt over det. Men det at indtage et måltid bør være alt andet end tomt, ligegyldigt, intetsigende eller smagsløst. Til dette foredrag ser vi nærmere på, hvilke potentialer der er i måltidsfællesskabets hjerterum. Hvordan et nærende fællesskab kan have betydning for vores sanselighed, kreativitet, nydelse og nærvær. Hvad der sker indadtil i det øjeblik, vi sammen skaber og deler et måltid.
Så hvordan kan et nærende måltidsfællesskab være befordrende for din sjæl?
Kom og udforsk dig selv i et inspirerende og tryllebindende rum i samvær med foredragsholder Simone Jung, Spirituel Integrativ Terapeut, Aut. Klinisk Diætist.

15.00 -15.45

Govind Radhakrishnan

Yoga - The Spiritual Path of Oneness - engelsk

“All differences in this world are of degree, and not of kind, because oneness is the secret of everything.”
- Swami Vivekananda

The search of peace is within each and every human being. It exists in each community, in all corners of the world and it expresses itself in various forms. The actual meaning of the word YOGA is union and it is a spiritual path that offers many tools for the individual spiritual seeker. Each and one of us are a unique human and spiritual being but at the same time we are all a part of the same oneness. Finding deep peace therefore has to connect the individual with the universal oneness in a process of uniting.

Get the essence of spiritual yoga from an authentic Indian Yogamaster and learn how Yoga, Ayurveda and the ancient spiritual traditions of India are amazing ancient tools for the problems of modern society. A time where we believe that we are human beings having a spiritual experience when in reality we are spiritual beings having a human experience.

16.00 -17.45

Erlinng Christensen

Besøg af afdøde - hvad så? minikursus - tilmelding st. 52, deltagergebyr kr. 50,-

Flere og flere oplever kontakt til afdøde. Hvad sker der egentligt og hvorfor sker det? Nogle kontakter til afdøde er ønsket - andre er ufrivillige. I workshoppen vil opleve (hver på vores måde) hvordan kontakter kan ske. Igennem en teoretisk gennemgang og forskellige praktiske værktøjer vil vi opleve hvordan kontakter kan ske på en styret måde. Samt værktøjer til at fjerne uønskede afdøde. Du er min 18 år. Samt åben overfor kontakten til afdøde.

Comwell Lounge - 1. sal

11.00 -11.45

David Bailey

Sjælens Melodi - guddommelig inspireret musik, engelsk

Vi bruger ofte vibrationer til at beskrive en følelse, en sindstilstand eller følelsen når vi møder den eneste ene - men hvad hvis vi hver især har en universel vibration, tone eller melodi - noget kun du forstår følelsen af.
De fleste har hørt om kanalisering af enten stemmer, automatskrift og muligvis kanalisering af malerier - Davids gave er at kanalisere musik.
Forestil dig et musikstykke der bliver til blot for dig - som går direkte i dit hjerte og som virker både beroligende og healende. Et stykke musik der bliver spillet direkte fra universet og gennem Davids hænder - et stykke musik som aldrig er spillet før og som du muligvis er den eneste der forstår og bliver berørt af.
Måske så du Christine Feldthaus møde David i programmet ”So F***ing Special” på DR1. og så hvor påvirket hun blev af den musik David kanaliserede til hende.
Nu er der mulighed for at møde David, høre hans musik og ikke mindst hans beretning om hvorfor han droppede en karriere som succesfuld koncertpianist og hvorfor det er en større berigelse at hjælpe gennem universets musik.
Til koncerten vil David spille kanaliseret musik og fortælle lidt om sit liv. På opfordring spiller han personlige melodier til enkelte af tilhørerne.

12.00 -12.45

Kirsten Bak Hansen

Nedslidt - og hvad så? Ny viden om gigt

Lider du af ledsmerter, gigt, maveproblemer, kreds løbsproblemer, skøre knogler eller andet - så kom og hør, hvad du selv kan gøre for at genopbygge din krop.
Ny viden om gigt og led smerter - som bla. anbefales af islandske læger, er blot noget af det, der er på programmet.
900.000 mennesker lider af slidgigt og det koster samfundet ca. 18. mia. kr. om året. Alene i tabt arbejdsfortjeneste koster det godt 7 mia. kr./år. Og - så taler man slet ikke om alle de menneskelige omkostninger for den enkelte person, som har smerterne, har begrænsningerne og en forringet livskvalitet. For det kan der ikke sættes beløb på.
Ofte får personer med slidgigt besked på enten at lære at leve med det - eller spise masser af smertestillende piller. Denne besked fik jeg selv tilbage i 2009, da jeg fik konstateret slidgigt i lænden, som jo er en folkesygdom.
Heldigvis er der masser af forskning på området, og alene på Island har lægerne undgået 15 knæ- og hofte operationer i løbet af det sidste halve års tid ved at genopbygge brusken i stedet for at fortsætte nedbrydningen med medicin og smertestillende piller.
Harvard University i USA har i over 25 år forsket i artrose (slidproblemet) og fundet frem til den logiske tænkning, at vi blot skal spise det protein stof, kollagen, som brusken primært består af - så sker der langsomt en genobygning.
Samtidig skal man sikre sig, at dæmpe inflammationen (betændelsestilstanden) og få fjernet affaldsstoffer vha. et specifikt tangprodukt, som jo også er gammelkendt viden, at tang er godt til mange ting. Specielt brun havtang.
Kom og hør om min egen erfaring med slidgigt, knogleskørhed samt modic 1 forandringer, og hvordan jeg er blevet hjulpet så jeg i dag ingen begrænsninger har. Fra ikke selv at kunne tage strømper på til at vinde VM i inliner på maraton distancen!

13.00 -13.45

Billy Huang

Kroniske smerter behøver ikke være kroniske!

Hør mere om teorien bag den revolutionerende behandlingsteknik - hvordan man fjerner de kroniske smerter på en naturlig måde.
Og hør også om hvordan du selv kan afhjælpe og forebygge smerter ved hjælp af bl.a. øvelser og en Coclo magnet. Få en gratis Tryk-punkt undersøgelse på messen, og lad Billy fortælle dig noget helt andet, end du har hørt før.

14.00 -14.45

Marianne Jacobsen

Mine rejser til Peru og Inkaernes spiritualitet

Marianne fortæller hvordan Inkaernes efterkommere lever, stadig tro mod Moder Jord, Fader Sol mm. og den holistiske opfattelse af mennesket.
Inka symbolerne, krystallerne og korallerne, kan bruges i meditationer og til at styrke vores svagere sider.

Hør om:
• de 3 personlige styrker
• de 3 verdener
• de 3 hellige kraftdyr
• de 3 bevidstheder

Du vil også høre om:
• Cusco, Inkaerne hovedstad,
• Machu Picchu
• Titicacasøen
• Den Hellige dal
• Pisac og Soltemplet
• De indfødte Q’ero shamaner/præster…..
• og se billeder fra Perus storslåede natur og Inkaernes hellige kraftsteder.

15.00 -15.45

Ole Friis Vildmand

Alt kan helbredes på celleplan - hør hvordan

Er du rask og fungerer optimalt vil du gerne blive ved med at have det godt. Med alderen bliver det sværere og sværere. Hvorfor mon?
Har du smerter, gigt, demens, søvnbesvær eller har en kronisk "uhelbredelig" sygdom er dit højeste ønske at blive rask. Men du får at vide at helbredelse ikke er muligt - kun medicin kan holde dig kørende i nødsporet.  Er det nu også sandt?
Der er EN ting der er aldeles afgørende for dit helbred. Du kan ikke få det gennem kosten. Du kan heller ikke få det som kosttilskud i danske helsekostbutikker. Løsningen for os alle har i 65 millioner år ligget skjult i jorden ganske få steder. Nobel prisvindende forsker Linus Pauling var på sporet. Siden 1. juni 2015 er løsningen tilgængelig i Danmark - for dig - din familie - dit netværk - din hest - dit kæledyr. Er du behandler eller har et stærkt ønske om at hjælpe andre til at transformere deres liv er dette foredrag måske det du har ventet på.
Foredraget giver dig faglig forståelse + specifik viden om hvordan din krop kan helbrede sig selv med lidt hjælp - og hvorfor det er umuligt uden hjælp.

16.00 -16.45

Maja Skau Olsen

Rosenmetoden - Berøring der forløser

"Fysisk afspænding som leder til følelsesmæssig indsigt og velvære"
Rosenmetoden bygger på sammenhængen mellem vores åndedræt, muskelspændinger og de tilbageholdte følelser.
De følelser du ikke har kunnet give udtryk for, bliver holdt tilbage i kroppen i form af kroniske, ubevidste spændinger.
Muskelspændingerne er kroppens forsvar mod at mærke og udtrykke følelser.
Hvis vores indre forsvar bliver for kraftigt, så vi ikke kan leve "igennem", kan der opstå fysiske og psykiske blokeringer, som kan udvikle sig til smerte eller egentlig sygdom.
Rosenterapeuten kontakter disse spændinger på en respektfuld måde. Med sine hænder lytter terapeuten til kroppen og dens signaler; følger processen med nærvær, berøring og ord.
Når spændingerne giver slip, får de tilbageholdte følelser mulighed for, at komme frem til bevidstheden og blive bearbejdet.
På længere sigt forløses vanemæssige spændinger og gamle adfærdsmønstre.
Der skabes plads til det naturlige åndedræt, en større følelsesmæssig indsigt samt bevirker at du genfinder livsglæde og oversete resurser.
Dit eget ønske om at føle sundhed og enkelhed i hverdagen, fører via Rosenmetoden til en transformerende oplevelse, som skaber forandring i livet.
"Kroppen husker det du gerne vil glemme"
"Alle følelser og minder er lagret i kroppen og påvirker dig"

17.00 -17.45

Kelvin Varst

Mindful Dating - Hvorfor er det så svært at finde og holde fast i livsledsageren?

Flere og flere bliver singler, og har svært ved at finde ind i et forhold med en partner, der potentielt varer resten af livet. Vi forsøger at date på alle mulige og umulige måder, for at finde den rigtige, der hvor kemien føles rigtig, der hvor vi har en lækker følelse i os selv i samvær med den anden.
Hvorfor er det sådan? Vi vil i foredraget gå ind i det, der sker inde bag ved facaden, når vi dater, er forelskede, flytter sammen og har været sammen i længere tid. Hvor er faldgrupperne? Hvor går det typisk galt? Hvad fungerer? Hvad er de hemmeligheder, som længerevarende forhold har? Hvad er den typiske forskel på mænd og kvinders indgang og tilgang til forholdet? Hvad er det for en kemi alle folk snakker om?
For at komme helt ind bag ved, ind i kontrolrummet bag ved vores gøren og laden, kommer vi ind på, hvordan de ting, der trigger os negativt hos en partner, pludselig kan opleves som positivt og dermed skabe nærhed i stedet for afstand. Vi ser på hvor ens eget ansvar ligger og hvor partnerens ansvar ligger i konflikter og lykkerusen.
Husk at medbringe nysgerrighed, kritisk sans og en god portion humor.

YouSee Lounge - 2. sal

11.00 -11.45

Lars Neve

Enneagrammet - Ni perspektiver på verden

Få indblik i de 9 forskellige livssyn, der ligger til grund for de 9 menneske typer enneagrammet kortlægger. Vi har alle fastlåst os i et af de 9 livsperspektiver og får derfor et begrænset livssyn, som er grunden til de fleste af de vanskeligheder, vi oplever i vores liv. Få en erkendelse af, hvilken type du er fastlåst i og hvilken udviklingsvej enneagrammet tilbyder dig. Enneagrammet giver også nye briller at se verden gennem og derved åbner bevidstheden sig op for nye livsstrategier som man finder i de 8 andre "livsfilosofier" som verden kan tolkes gennem. Enneagram typerne repræsenterer 9 åndelige veje eller udfordringer som vi alle møder før eller siden i vores liv og som fører os fra et sovende liv til oplysthed og ren kærlighed.

12.00 -12.45

Kaj Larsen

Astrologi - Sjælens kontakt til planeterne

Fra Skorpionens tegn med fokus på dybe følelser, sex og sandheder til Skyttens tegn med fokus på retfærdighed, viden, udland, dyrevelfærd og højere bevidsthed.
Ud fra forskellige horoskoper ser vi nærmere på, hvor unik en tid det er, vi lever i og hvad horoskopet for år 2000 kommer til at betyde for os alle.
Vi ser horoskoptegninger, som viser, hvad det er for nogle sjæle, der fødes på Jorden i disse år og hvilken betydning det får for os alle uanset alder.
Temaer som retfærdighed, viden, udland, flygtninge, religion, dyrevelfærd og sund kost vil være nogle af de områder, der kommer ekstra fokus på indtil slutningen af år 2017.
Vi ser nærmere på, om det er et lille eller stort økonomisk opsving, vi får mulighed for at opleve de næste år. Hvordan ser astrologien på en højere bevidsthed - om der er en ”usynlig” forbindelse til vores nære planeter og til noget udenfor vores eget planetsystem.

13.00 -13.45

Christian Viborg

Klarsyn - I selskab med ånderne

Kom og få spændende oplevelse i åndernes selskab.
Clairvoyant medium Christian Viborg fører os tæt på den åndelige verden, hvor du kan få besked fra familie og venner på den anden side samt en clairvoyant besked.
Christian er fra Århus og arbejder i Danmark, Norge og samtidig har han arbejdet i de engelske spiritistkirker

14.00 -15.00

Galina Saikova Sørensen og Else Baden-Jensen

Kernehealing - forløsning af traumer helt ned til de tidligste år

I løbet af barndommen danner de fleste mennesker blokeringer, som efterfølgende kan farve vores livssyn hele voksenlivet…
Kom og hør om en healings form, der på et dybt plan forløser de blokeringer og giver dig mulighed for, at lære dig selv at kende som den du virkelig er og udleve dit fulde potentiale.
Kernehealingen igangsætter en proces, hvor du langsomt giver slip på dine smertebaserede mønstre i livet og erstatter dem med nye erfaringer som tager sit udgangspunkt i dit sande DIG.

15.30 -16.30

John Virkmann

Lydhealing - Lyd der kan mærkes. De magiske krystal syngeskåle

John Virkmann er en kendt New Age musiker og underviser i lyd, farve, healing og meditation. Hans instrument er 9 quartz krystal syngeskåle stemt i tonerne C. D. E. F. G. A. H. Tonerne relaterer til de syv energicentre/chakras i kroppen.
Den dybe mærkbare virkning, der kan opleves når lyden fra syngeskålene bevæger sig i rummet, er et resultat af den helt specielle kvalitet der skabes mellem de tre aspekter KRYSTAL, LYD OG FARVE.
På denne workshop er der mulighed for at lytte til dette helt unikke naturinstrument, og nyde godt af den meditative og healende effekt dette instrument har. Udover at lytte til syngeskålene bliver der foredrag, dialog.

17.00 -17.45

Dorte Merete Asbjerg

Få kontakt med din skytsengel

Kom til et smukt foredrag om englene og allermest om dig selv og din skytengel og det forhold I kan udvikle sammen, til glæde for dig og alle dine kære. Englene er vore venner, vejledere og healere. Det er deres opgave at hjælpe os i alle livets forhold og allermest vil de hjælpe os med at opfylde vor mission i dette liv.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>