Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

John Virkmann

Lydhealing - Lyd der kan mærkes. De magiske krystal syngeskåle

Lørdag kl. 15.30 -16.30 i YouSee Lounge

John Virkmann er en kendt New Age musiker og underviser i lyd, farve, healing og meditation. Hans instrument er 9 quartz krystal syngeskåle stemt i tonerne C. D. E. F. G. A. H. Tonerne relaterer til de syv energicentre/chakras i kroppen.

Den dybe mærkbare virkning, der kan opleves når lyden fra syngeskålene bevæger sig i rummet, er et resultat af den helt specielle kvalitet der skabes mellem de tre aspekter KRYSTAL, LYD OG FARVE.

På denne workshop er der mulighed for at lytte til dette helt unikke naturinstrument, og nyde godt af den meditative og healende effekt dette instrument har. Udover at lytte til syngeskålene bliver der foredrag, dialog.

Meditations undervisning - workshop

Søndag kl. 11.00 -11.45 i Comwell Lounge - 1. sal

Meditationsundervisningen baseret på den kendte spirituelle lære Bob Moores meditationer.
Teknikken er enkel og kan læres af alle.

Meditationen er ikke sekterisk, og kan praktiseres af alle uanset religiøs og politisk overbevisning. Vi sidder behageligt på alm. stole.

Workshoppen er for dig:
- Der gerne vil lære at bruge meditation i din hverdag.
- Der har brug for en simpel og effektiv metode til at komme i dybere og nærværende kontakt med dine kvaliteter, spirituelle resourser og egen autoritet.
- Der har brug for at arbejde dybere med meditation, som en vigtig del af livet.
- Der ønsker at modtage undervisning og vejledning af en lærer som selv har undersøgt og erfaret på godt og ondt, hvad meditation er, og ikke er, siden 1971.

John Virkmann

har udgivet fem Cd'er. 

ALPHA sammen med Frank Lorentzen.
MANIFESTATION sammen med Lau Laursen, EARTH, hvor han spiller alene på syngeskålene, Inner Balance og The Heart Mantra, sammen med Martin Guldberg.
Og sidst: Indre Helhed, en guidet Bob Moore Meditation, som er hans nyeste udgivelse.

Hans baggrund for arbejdet med lyd, farver og meditation, er et mangeårigt uddannelsesforløb hos den Irske spirituelle lærer Bob Moore.

> Se mere på www.healing-arts.dk

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>