Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Kelvin Varst

Tantra behandling - vejen til indre styrke og personlig udvikling

Fredag kl. 17.00 -17.45 i Comwell Lounge på 1. sal

Alle mennesker har flere lag af følelser og facader. Inderst har vi kernen, som er den vi virkelig er. Udenpå ligger et lag, som man kan kalde den vi tror vi er, og yderst har vi et lag af det vi gerne vil vise andre, at vi er. Vi kan bruge hele livet på at holde fast i et billede af os selv, som kan ligge langt fra vores egentlige kerne. Det kan være svært at bryde ud af og kan i sidste ende initiere sygdomme eller trække en helbredelse i langdrag, da vi modarbejder os selv.

Tantrisk livsfilosofi, meditation og yoga kan bruges til at finde så langt ind i kernen som man har lyst til, for at blive et mere helt og ægte menneske, end det man var før. Indenfor Tantra bruges alt fra massage, workshops og samtale terapi til behandling af såvel konkrete diagnoser som Vulvodyni, Stress, Rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang, men også mindre konkrete tilstande så som, manglende sexlyst, lavt selvværd, forkælelse af sig selv og/eller sin partner, fordybelse i eget sind, mm.

Tantra helbreder ikke sygdomme, stress eller dårligt humør, men helbredelse kan komme fra dig selv, ved at du er åben overfor dig selv. Tantra hjælper dig med at åbne dig op for den du er!

Mindfull Dating - Hvorfor er det så svært at finde og holde fast i livsledsageren?

Lørdag kl. 17.00 -17.45 i Comwell Lounge på 1. sal

Flere og flere bliver singler, og har svært ved at finde ind i et forhold med en partner, der potentielt varer resten af livet. Vi forsøger at date på alle mulige og umulige måder, for at finde den rigtige, der hvor kemien føles rigtig, der hvor vi har en lækker følelse i os selv i samvær med den anden.
Hvorfor er det sådan? Vi vil i foredraget gå ind i det, der sker inde bag ved facaden, når vi dater, er forelskede, flytter sammen og har været sammen i længere tid. Hvor er faldgrupperne? Hvor går det typisk galt? Hvad fungerer? Hvad er de hemmeligheder, som længerevarende forhold har? Hvad er den typiske forskel på mænd og kvinders indgang og tilgang til forholdet? Hvad er det for en kemi alle folk snakker om?
For at komme helt ind bag ved, ind i kontrolrummet bag ved vores gøren og laden, kommer vi ind på, hvordan de ting, der trigger os negativt hos en partner, pludselig kan opleves som positivt og dermed skabe nærhed i stedet for afstand. Vi ser på hvor ens eget ansvar ligger og hvor partnerens ansvar ligger i konflikter og lykkerusen.
Husk at medbringe nysgerrighed, kritisk sans og en god portion humor.


Kelvin Varst

Tantriker og kærlighedsshaman

I begyndelsen af 90'erne havde jeg mange tanker omkring de valg jeg foretog mig. De var meget styret af hvordan alle andre omkring mig reagerede og deres ønsker. Min omgangskreds vil dog nok mene at jeg altid har tænkt lidt ud af boksen og jeg er til tider mødt af skepsis omkring mit væsen, fordi man ikke helt viste hvor man havde mig. Efter nogle års søgen i kristne kredse for at finde en dybere mening med livet, fandt jeg ro i mine egne tanker, som basalt set gik ud på at vi som individer er unikke, har ansvar for os selv og vi skal være gode ved hinanden for at være gode ved os selv.

Nogle gange skal man ud i stormvejr i livet før man rigtig flytter sig. I 2004 blev jeg efter 11 års ægteskab skilt, hvilket initierede et rent kaos i mig. Vi fandt ud af at vi var bedre venner end ægtefolk, og er den dag i dag på god og tillidsfuld talefod. Som jeg sad der alene i min lille lejlighed og havde tid til at tænke over tilværelsen, oplevede jeg at være stoppet op for at kigge mig lidt omkring. Jeg havde simpelthen haft for travlt med at følge efter alle de idealer andre har sat op, uden selv at tage stilling, også selvom jeg tidligere havde stoppet op på samme måde, så faldt jeg i igen, hvilket jeg tror er ret almindeligt at gøre.

Her begyndte søgningen mod det oplyste menneske, og i dag kan jeg se at det var et stort skridt mod tantraens tankegang. Mine forbilleder begyndte at ændre sig til mennesker der kort fortalt, giver med hjertet uden at forvendte noget igen. Jeg kan nævne nogle af mine store forbilleder: Dalai Lama, Albert Einstein, Mahatma Gandhi og David Gilmour - listen er stadig lang.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>