Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Kirsten Bak Hansen

Nedslidt - og hvad så? Ny viden om gigt

Lørdag kl. 12.00 -12.45 i Comwell Lounge - 1. sal

Lider du af ledsmerter, gigt, maveproblemer, kreds løbsproblemer, skøre knogler eller andet - så kom og hør, hvad du selv kan gøre for at genopbygge din krop.

Ny viden om gigt og led smerter - som bla. anbefales af islandske læger, er blot noget af det, der er på programmet.

900.000 mennesker lider af slidgigt og det koster samfundet ca. 18. mia. kr. om året. Alene i tabt arbejdsfortjeneste koster det godt 7 mia. kr./år. Og - så taler man slet ikke om alle de menneskelige omkostninger for den enkelte person, som har smerterne, har begrænsningerne og en forringet livskvalitet. For det kan der ikke sættes beløb på.

Ofte får personer med slidgigt besked på enten at lære at leve med det - eller spise masser af smertestillende piller. Denne besked fik jeg selv tilbage i 2009, da jeg fik konstateret slidgigt i lænden, som jo er en folkesygdom.

Heldigvis er der masser af forskning på området, og alene på Island har lægerne undgået 15 knæ- og hofte operationer i løbet af det sidste halve års tid ved at genopbygge brusken i stedet for at fortsætte nedbrydningen med medicin og smertestillende piller.

Harvard University i USA har i over 25 år forsket i artrose (slidproblemet) og fundet frem til den logiske tænkning, at vi blot skal spise det protein stof, kollagen, som brusken primært består af - så sker der langsomt en genobygning.

Samtidig skal man sikre sig, at dæmpe inflammationen (betændelsestilstanden) og få fjernet affaldsstoffer vha. et specifikt tangprodukt, som jo også er gammelkendt viden, at tang er godt til mange ting. Specielt brun havtang.

Kom og hør om min egen erfaring med slidgigt, knogleskørhed samt modic 1 forandringer, og hvordan jeg er blevet hjulpet så jeg i dag ingen begrænsninger har. Fra ikke selv at kunne tage strømper på til at vinde VM i inliner på maraton distancen!

Kirsten Bak Hansen

Med en baggrund som ernærings- og husholdningsøkonom og mere end 25 års erfaring fra fødevareindustrien taler hun med erfaring, men har samtidig også følt på egen krop, hvad det netop betyder at få adgang til de byggestene som kroppen kan optage.

Kirsten Bak Hansen lever i dag et liv med et enormt engagement og hjerte for sundhed og velvære, og et foredrag med hende er, udover at være positivt provokerende, energisk og livsbekræftende Man får kort sagt en masse med hjem når man inviterer hende indenfor.

Verdensmester på Inliner som 50+

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>