Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Sasja Ravndal

Brug hjertet, Loven om tiltrækning, spejl & mindfulness i din hverdag og få et liv i lykke - minikursus

Lørdag kl. 12.00 -13.45 i Glaslounge - tilmelding st. 114, deltagergebyr kr. 50,- 

Hvorfor leve et liv i blinde og måske uden reel lykke og kærlighed. På denne workshop modtager du de gyldne og mest effektive nøgler til soulfulness. Du får alt du skal bruge til at komme i gang, med at leve det liv du fortjener og drømmer om. Gennem nøglerne vil du opdage at livet er meget nemmere, end det hidtil har været. Nøglerne vil bringe dig en viden og et fokus på dig selv og andre, der gør at, du nu ser omverden/livet ud fra et helt nyt syn. Du vil opdage at livet er fyldt med små og store mirakler. Pludselig har alting et svar og en løsning. Nøglerne gør at dine tanker og din krop får ro, overskud, du oplever balance i hverdagen, din dialog med andre bliver mere positiv, du nedsætter vrede, negative tanker og du begynder virkelig at leve dit liv i glæde.

Sasja Ravndal

Spirituel mentor Sasja Ravndal er siden 1985 blevet kontaktet og undervist af åndelige sjæle. Derfor mener hun, at der er en gylden vej, til at kunne lære teknikkerne til at have kontakt til Lyset/gud, engle, ånder og kommunikere med mennesker/sjæle langt væk gennem meditationer.

Sasja gør brug af den nye tids energi.

Vi er i "The golden age", så det er vigtigt at vi matcher den og følger med videre. Dette er vigtigt, da verden er i gang med at skabe Lys til at hjælpe kloden og alle de sjæle, vi møder på denne jord. <3

Sasja har siden 2008 skabt Sjælelyset og har her uddannet andre i Mediumskab, Clairvoyance, Healing og Mindfulness. Endvidere yder Sasja klang healing og engle healing, da hun også er uddannet musik pædagog og har evnen til at kunne mærke andres sygdom på sin egen krop. Ydermere laver hun også clairvoyante og åndelige læsninger. Sasja lever sit liv i og gennem lyset og gør alt dette fordi det er et naturligt kald.

Vi ses <3

Med lys og klarhed
Sasja Ravndal

> Se mere på www.SjæleLyset.dk eller på Facebook

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>