Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Amanda-D, Peter Dam og Torben Lorentsen

Find DIN indre flamme i dit liv - og anvend denne unikke mulighed til at skabe din levevej

Lørdag kl. 17.00 -17.45 i Comwell Lounge - 1. sal

Torben Lorentsen, som er certificeret livsmentor, giver en masse redskaber og viden til, hvordan du finder DIN indre flamme i dit liv. Her får du redskaber som Tobbe-manden, der er et af de mest grundlæggende redskaber, hvis du vil lære at forstå det mentale i mennesket. Du får også Margueritten, som hjælper dig med at anerkende dig selv og motivere dig til at komme ud af din komfortzone, og du slipper heller ikke uden om De 3 Positive, som giver dig kontrollen over din attitude og energi, hvilket har indflydelse på hele dit liv.

Amanda Dam Drescher, som i en alder af 20 år har skabt egen virksomhed som fuldtidsforfatter og inspirator for unge mennesker, fortæller kort sin livshistorie. Hun har haft en opvækst med manglende tro på sig selv, hvor hun tilpassede sig andres meninger og lod likes styre sit selvværd. Behovet for at passe ind fortsatte i gymnasietiden, som i sidste ende førte til angst og depression, indtil hun tog springet og droppede ud for at følge sin indre flamme. I dag lever hun sit liv 100% ud fra hjertet og giver det videre som mentor for unge mennesker.

Peter Dam, som er uddannet Leadership Coach og har over 25 års erfaring inden for personligt salg, fortæller om, hvordan du anvender din indre flamme til at skabe din levevej. Du vil få redskaberne til at udnytte din unikke personlighed til at skabe salget og succesen i dit liv. Vigtigst af alt, vil du få konkrete værktøjer og eksempler på, hvordan du får salg til at blive menneskeligt, så salg bliver at hjælpe andre mennesker med at få det, de ønsker sig i livet.

Vi har alle tre det tilfælles, at vi har skabt vores levevej ud fra hver vores indre flamme. Vores overbevisning er: ”Man kan ikke give andre mennesker noget, man ikke selv har.”

Vi er trekløveren, der hjælper DIG med først at finde din indre flamme, derefter at mærke og følge den, og til sidst bruge den til at skabe din egen unikke levevej.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>