Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Anne Lyngsholm van der Ploeg

Progressionsterapi - Din fremtid bor i din Intention! minikursus

Fredag kl. 14.00 -15.45 i Lokale 10 - 1. sal i Ceres Arena bygningen

I dette minikursus tages deltagerne med på en rejse ind i kraften af progressiv sjælsterapi, hvor sjælens intention, fortid og fremtid kommer frem i lyset og du bliver i stand til at ændre og opgradere dit fremtidige liv så dine drømme og ønske manifesterer sig og udfolder sig i hverdagens realiteter.

Hypno- og psykoterapeut Anne Lyngsholm har gennem sin praksis udviklet en kombination af coaching, regressions- og progressionsterapi, der forløser urgamle traumer og samtidig bringer mennesker i samklang med deres sjæls vibration, intentioner og livsformål. Herved lindres fysiske og psykiske kvaler betydeligt eller forsvinder ligefrem som dug for solen og det ønskede liv manifesterer sig med forbavsende lethed.  

Minikurset vil bestå af et oplæg, real life cases, øvelser, en guidet meditation og mulighed for spørgsmål.

Velkommen til dig, der er nysgerrig på dit fremtidige livs vegne!

Anne Lyngsholm van der Ploeg

Anne er registreret psykoterapeut, underviser og coach og har siden 2012 forfinet hendes måde at yde terapi på, så hun i dag fortrinsvis kun laver Progressionsterapi og -coaching med stor effekt og livsforandrende resultater.

Selv har hun med teknikkerne formået - til lægernes store forundring - at arbejde sig ud af et arveligt høretab og bruger efter 15 år ikke længere høreapparater.

Hun startede sit firma - Energi2flow - i 2012 netop med den intention - at gøre det umulige muligt! Det lykkedes og lykkedes fortsat og rejsen har lært Anne meget om Intentionens kraft, som hun deler ud under messen bl.a. under minikurset: Progressionsterapi - Din fremtid bor i din Intention!

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>