Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Lær at forebygge alt fra forkølelse til cancer!

Billy Huang

Lørdag kl. 12.00 - 12.45 i Comwell Lounge - 1. sal
Søndag kl. 17.00 -17.45 i Glas Lounge - 1. sal

Billy vil komme ind på følgende emner i foredraget:

- Nogle teknikker som er nemme at lære og effektive til at forbygge alt fra forkølelse til cancer.

- Fortælle om fødevarer som har vigtig betydning for vores helbred, og som kommer fra Østen. Man kan nemt købe fødevarerne i Danmark, men de fleste danskere kender desværre ikke til disse fødevarer.

- Hvordan man selv justerer sin psykiske balance på en logisk og ganske nem måde, og derfor kan lade stress, angst og depression blive gradvis bedre og evt. forsvinde.

Billy Huang

har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur og magnetterapi.

Han er uddannet læge fra Beijing. Efter uddannelsen arbejdede han 8 år som læge på lungeafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Herudover har han udgivet to bøger i Kina om akupressur og Moxa. En tredje bog om magnetterapi er på vej - også på dansk.

- Min klassiske uddannelse som kinesisk læge og med baggrund i østerlandske behandlingsmetoder gør, at jeg, på en anderledes måde, prøver at finde sammenhænge – for derigennem at finde årsager.

    Huang Di Nei Jing (Den gule Kejser) har sagt
    ”Det er klogt at se sammenhænge i tingene
    - det er dumt kun at fokusere på forskelle”

Det er min erfaring, at man i dag fokuserer alt for meget på at behandle symptomer - uden at vide, hvor de stammer fra. Det kan eksempelvis være at behandle smerter i en arm - selvom de måske stammer fra problemer i ryggen. Det er symptombehandling - ikke årsagsbehandling.

COCLO Tryk-punkt metoden afslører det område, der er årsagen til problemerne. Ved at behandle med magnetterapi og akupunktur i et stort antal punkter i området, forsvinder de fleste kroniske smerter. Patienten mærker med det samme en helbredende effekt - de fleste allerede efter første behandling…

Mit mål er at få gjort så mange mennesker som muligt sygdomsfrie - via den behandlingsform, jeg har udviklet gennem årene - og som er et omfattende alternativ til de eksisterende smalle sundhedstilbud.

Hjælp til selvhjælp
Det er min klare overbevisning og erfaring, at man på mange måder kan kurere sig selv - med lidt hjælp og vejledning. Mange af mine behandlinger kræver derfor også en overkommelig, aktiv indsats fra dig selv.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>