Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Christian Sejr

En særlig oplevelse i håndlæserverdenens univers

- omkring udvikling og forbedring af ens uddannelsesmuligheder/arbejde
Lørdag kl. 13.00 -13.45 i PR electronics Lounge - 1. sal

Mød Christian Sejr som vil indføre os I, hvad det vil sige at forstå linjernes betydning i hånden.

Se hvilke særlige muligheder den enkelte har omkring udvikling af sine potentialer - dernæst belyse den modstand som kan findes i håndens linjer.

Vi vil se på, hvad der især gøre sig gældende i hånden for den enkelte tilhører, i forhold til de brancher I har relation til. Helt konkret set ved linjer og tegn i hånden, og også håndens form.

Christian Sejr, clairvoyant, håndlæser og healer

Gennem mere end 30 år, har Christian Sejr læst tusindvis af hænder og kan fortælle om fortid, nutid og fremtid, ved at kigge i håndens linier.

Christian Sejr`s tilgang til åndeverden er medfødt.
Som lille muntrede han sig med at lege på en hjemsøgt trappe, fordi han fandt det morsomt at de mange "mennesker" gik igennem ham i stedet for udenom.
Heller ikke dette kommer fra fremmede, hans mor er medium med automatskrift som speciale. Så han fik lov til at være "anderledes".

Christian Sejr har desuden evnen til at glide i dyb trance, hvor f.eks. afdøde får tilladelse til at benytte den fysiske krop og talefunktionen til at formidle vigtige beskeder til tilhørerne. Efterfølgende kan han selv kun huske brøkdele af hvad der er sket.

Trance, demonstrerer han gerne for op til flere hundrede mennesker ad gangen, i spiritist foreninger og ved mindre private arrangementer.

Hans synskhed og mediumistiske evner, er siden udviklet og raffineret gennem arbejdet med håndlæsningen, kurser på Arthur Findlay college (Stansted Hall) i England, og cirkelarbejde.
Han bruger bl.a. sine evner til at fjerne uønskede energier fra folks hjem (husrensning), som supplement til håndlæsning, ved Klarsyns demonstrationer, som underviser i cirkler, samt til at finde forsvundne personer og genstande.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>