Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Dorte Eldrup

Lev dit kald - Manifester din mission! minikursus

Søndag kl. 14.00 - 15.45 i Lokale 10 - 1. sal i Ceres Arena bygningen

På denne miniworkshop får du igennem oplæg og chakra-guidning lys på, hvilke potentialer samt udfordringer, der lever i dine chakras, og som du kan arbejde med for at bane vejen til et liv som terapeut, behandler eller hvad du nu drømmer om.

Workshoppen giver dig opskriften på en daglig chakra-meditation, hvor du får fat på både det helt jordnære og konkrete i de nederste chakras, såvel som på hals-, hjerte- og solaplexus-kraften, der hjælper dig til udtryk, handling og fokus, ligesom du igennem meditationen dagligt forbinder dig til din vision og mission i de øvre chakras.

Kom og vær med, hvis du brug for et værktøj til at give sjælen ben at gå på!

Dorte Eldrup

Sprituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut

Vi kommer alle ud for situationer i vores liv, hvor vi bliver rådvilde, bange, går i sort eller står med så store tab, at det kan være svært at rumme. Vi bliver syge – psykisk eller fysisk. Vi bliver ladt alene, mister job, må sige farvel til en kær eller vi får problemer i vores parforhold.

Mange kommer til et sted i livet, hvor "det bare gør ondt". Uden vi helt ved, hvad der forårsager vores indre forvirring og smerte, kan vi bare mærke, at "noget er galt".
Måske længes vi efter noget, vi ikke helt kan sætte ord på. Måske opdager vi, at vi ikke har været glade og tilfredse igennem længere tid.

Med afsæt i egne oplevelser gennem livet - og i kraft af sin uddannelse til psykoterapeut, tilbyder Dorte både individuel terapi, parterapi og gruppeforløb for mennesker, der er ramt på forskellig måde i livet.

Dortes terapeutiske virke tager afsæt i tanken om ”det hele menneske”.
Krop, sind og sjæl/ånd hører uløseligt sammen, og et forløb hos Dorte er en levende proces med dybde, nærvær og kærlig rummeligt nærvær.

Dorte tilbyder terapi i de smukke omgivelser på Himmelbjerggården i Ry.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>