Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Else Baden-Jensen

Kernehealing - forløsning af traumer helt ned til de tidligste år

Fredag kl. 11.00 -11.45 i PR electronics Lounge - 2. sal

I løbet af barndommen danner alle mennesker blokeringer, som resten af livet farver deres oplevelse af sig selv og verden. Kom og hør om en healingmetode, der på en enkel session forløser disse blokeringer. Kernehealingen giver dig muligheden for at slippe fri af dine følelsesmæssige låsninger, så du kan vælge selv og folde dit fulde potentiale ud.

En kernehealing sætter en proces i gang, hvor du lidt efter lidt kan slippe dine plagsomme reaktionsmønstre og efterhånden erstatte dem med nye sunde handlemåder, som tager deres udgangspunkt i dit sande DIG.

Lindring, heling - ro og glæde med TAT - minikursus

Søndag kl. 16.00 -17.45 i Lokale 10 - 1. sal i Ceres Arena bygningen

Kom med dit problem - gerne et helt konkret et.

På minikurset laver jeg en gruppe-TAT-session, hvor alle deltagerne får heling til det, der lige nu trykker mest.

TAT er en blid, effektiv og nem teknik og kombinerer det ubevidstes ressourcer med de spirituelle kræfter, så helingspotientialet bliver kraftigt og samtidigt intelligent.

Når du laver TAT, skal du ikke fordybe dig i ubehagelige følelser eller erindringer - du kan slappe helt af og lade processen udfolde sig - du må end ikke gøre dig umage.

Når man laver TAT berører man nogle akupunkturpunkter på hovedet. Man holder selv på disse punkter, mens man lytter til sætninger, der understøtter helingen.

Efter minikurset kan du gå hjem og bruge TAT på dig selv.

Else Baden Jensen

Mine behandlinger giver dig ud over hjælp til dine presserende problemer også redskaber til selv at håndtere kriser, angst og depressioner, fobier og meget mere.

Jeg har mere end 25 års erfaring og har med dyb tilfredshed og glæde set, hvor positivt mine klienter og elever har reageret på mine behandlinger og min undervisning. I bund og grund er det er dig selv og din krop der løser problemerne - jeg er der kun for at lære dig om hvordan.

Jeg bruger disse behandlingsteknikker:
TAT - Tapas Akupressure Technique, Kernehealing, Tankefeltterapi TFT/ EFT Emotional Freedon Technique, drømmetydning, tandlægeskræk behandling og meget mere.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>