Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Omtale af foredrag, workshops & minikurser

Fredag d. 29. september 2017

Se også omtalerne i listen i menuen eller klik på de blå foredragstitler.

Foredrag og minikurser er gratis for messens gæster med mindre andet er angivet i programmet. Der er begrænset antal pladser til alle foredrag og minikurser.

Vi gør opmærksom på, at ændringer kan forekomme!

Glas Lounge - 1. sal

11.00 -11.45

Margit Kjeldsen

Den ny verdensimpuls, set i lyset af Det Tredie Testamente - Martinus åndsvidenskab   

For første gang i jordklodens og menneskehedens historie har vi synkronicitet med hinanden. Jordkloden er et levende væsen, ligesom et menneske er, og begge parter står over for at blive kosmiske bevidste. Sammen vil vi danne en åndelig, kosmisk klode. Den ny verdensimpuls skaber fremdrift for menneskehedens udvikling i bevidsthed og kultur hen imod at blive "Guds billede efter Guds lignelse" og borgere i "Det rigtige menneskerige", -som med denne verdensimpuls vil blive her i denne verden.

12.00 -12.45

Majbritt Rosefine Carla Bergmann

Sten og krystal terapi

Majbritt vil fortælle om hvad sten og krystal terapi er og hvad det kan. Hun vil også fortælle om hvordan du med fordel kan vælge dine sten og krystaller og hvordan du skal bruge dem. Du vil opleve en guidet sten og krystal meditation hvor balance er i fokus

13.00 -13.45

Sarah Prana

14.00 -14.45

Gitte Virkmann Larsen

Healeren fortæller - en introduktion til healing

I dette foredrag fortæller Gitte Virkmann Larsen om sit arbejde med healing og energiarbejde gennem mere end 20 år.

Der bliver en introduktion til energiverdenens begreber og hvordan healing indvirker på mennesker, med eksempler det virkelige liv.

Samt en beskrivelse af kontakten med healing som en spirituel rejse.

Desuden bliver der en introduktion til hvordan man lærer, selv at komme i kontakt med egen healingsenergi.

15.00 -15.45

Angelicca Freja Parmone Ravn

Lydhealing med Chakraskåle

Oplev de healende Chakraskåle skabt af Angelicca Ravn og deres smukke healende lyde. Angelicca fortæller kort om, hvordan hun skaber skålene i ler og deres englehealende evner, der viser vejen hjem i dig selv.
De healende Chakraskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din indre engel med. 

Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Din Chakra bliver afbalanceret. Et pusterum med indre ro og balance.

Lydene fra skålene og Angelicca skaber direkte kontakt til dit indre.

Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.

Igennem en guidet meditation kommer du i kontakt med din smukke indre stjerne, således kommer du endnu dybere ind i dig selv.

Med dig hjem har du et healende redskab til at få jordforbindelse og en dyb kontakt til dig selv.

Alle er velkomne og der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

16.00 -16.45

Birte Mehima Jensen

Lær at meditere - Amma minikursus

Kom og lær en enkelt meditationsform, som du bagefter kan praktisere derhjemme. Vi mediterer på LYS og KÆRLIGHED. Meditationen er inspireret af den spirituelle og humanitære leder Amma, som du også vil blive introduceret til.

17.00 -18.00

Tom Hansen

Comwell Lounge - 1. sal

11.00 -11.45

Zhuo Zhuo Wang

Kinesisk lægekunst og helbred

Fra den  traditionel kinesiske medicin synspunkt kigger vi på kost, livsstil og følelsesmæssig indvirkning på den menneskelige krop. Den menneskelige krop har ”Yin” og ”Yang”, mad har ”Kold” og ”Varm”

12.00 -12.45

Karin Brøndum Jørgensen

13.00 -13.45

Kelvin Varst

14.00 -14.45

Mathias Waage Petersen

At leve i Guds nærvær

”Da jeg første gang oplevede en fylde af Guds nærvær, var det så ubeskriveligt og overstrømmende dejligt, at min umiddelbare indskydelse var at det skal alle opleve.”
At leve i Guds nærvær er en erfaring af Ånden, som formidler af kærlighed, lys og sandhed. At leve i Guds nærvær er en invitation til alle, som ønsker større hvile og helbredelse i deres indre. Det er en invitation til et liv i overflod fra mesteren Jesus selv, og til at lære hans guidning at kende.
Det er ikke til et liv uden smerte - men til et liv, hvor der er en vej i og gennem smerten til større helhed, mening og glæde i tilværelsen.
Der vil være mulighed for personlig forbøn til alle, enten under eller efter foredraget.

15.00 -15.45

Kaj Larsen

Astrologi - Lad lyset få plads i vores fremtid

Den unikke energi, der er i planeternes nye tegnskifte i år 2018 og 2019, giver plads til optimisme, glæde og en ny begyndelse til gavn for os alle.

Foredraget sætter fokus på de nye muligheder, som de tre planeter – Saturn, Chiron og Uranus vil give os de kommende år.

Uranus vil i løbet af år 2018 hjælpe med til, at vi vil opleve, at der kommer en større og større fredsenergi til Jorden.

Vi vil nyde godt af Saturns og Plutos energier, også selv om nogle vil skabe en frygtstemning. Vi vil opleve en slags mini magt- og finanskrise. En kriseenergi, som sammen med planeternes positive energier, har til hensigt at flytte os hen imod en ny og bedre begyndelse.

Undervejs i foredraget vil vi se tilbage på årene 2015 - 2017 og hvorfor år 2016 vil gå over i historien som en milepæl for Jordens energiudvikling. Vi vil også se nærmere på Chirons indflydelse, når det vedrører sundhed, de biodynamiske og økologiske fødevarer.

16.00 -16.45

Kay Hougaard og Camilla Trab Nielsen

17.00 -17.45

Marianne Lane

PR electronics Lounge - 2. sal

11.00 -11.45

Else Baden-Jensen

12.00 -12.45

Sebbastian Munk Lorantius

Klarsynsdemontration med kontakt til afdøde

Ved denne platformsdemonstration vil mediet Sebbastian Munk Lorantius, kendt fra tv-programmet "Fornemmelse for mord", fortælle kort om sig selv og sine erfaringer. Efterfølgende vil han demonstrere sine evner som medie, ved at lade de afdøde give sig til kende overfor pårørende blandt publikum. De vil med sikkerhed gøre deres ypperste for at give sig til kende på skarpeste vis, og give rørende og humoristiske budskaber, som vidner om, at de lever videre i den åndelige verden.
Du skal være over 18 for at deltage, og ydermere forventes det at du kommer med åbenhed (dog gerne med sund skepsis), for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne. Ikke alle er garanteret besked, men muligheden er der.

13.00 -13.45

Rune-Christoffer Dragsdahl

14.00 -14.45

Frede Damgaard

15.30 -16.45

John Calmar

17.00 -17.45

Lars Mygind

Lokale 10 - 1. sal - Ceres Arena bygningen

12.00 -13.45

Dodo Lindemann

14.00 -15.45

Anne Lyngsholm van der Ploeg

16.00 -17.45

Karen Westh Nielsen, Winnie Storm, Susan Bondig

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>