Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Omtale af foredrag, workshops & minikurser

Søndag d. 1. oktober 2017

Se også omtalerne i listen i menuen eller klik på de blå foredragstitler.

Foredrag og minikurser er gratis for messens gæster med mindre andet er angivet i programmet. Der er begrænset antal pladser til alle foredrag og minikurser.

Vi gør opmærksom på, at ændringer kan forekomme!

Glas Lounge - 1. sal

11.00 -11.45

Krishna Avatara Dasa

12.00 -12.45

Hanne Rasmussen

Aronia - verdens bedste antioxidant

Aronia - sundhedens og eventyrets bær der indeholder mange antioxidanter og c vitaminer, det er det bær der indeholder fleste c vitaminer, karoten samt b og e vitaminer og så har det et stof som er bakterie dræbende, derfor er det så godt til alle betændelses tilstande, det er rigtig godt til diabetes, da det regulerer blodsukkeret, det udrenser vore organer, så vi ikke har alle de affaldsstoffer i kroppen, sådan at organerne kan arbejde optimalt. Saften har en god indvirkning på forhøjet blodtryk, hår, eksem og vores hud. Aronia giver meget energi og man får en meget bedre nattesøvn.

13.00 -13.45

Sophia Papya Ebling

Den Nye Tids Energi - et spændende skifte

Fra åndelig side får vi enslydende og opløftende meldinger om ”Jordens Gyldne Tidsalder”, der sætter kraftigt ind nu. Den kommer bl.a. med børnene. Mange taler om indigobørn, krystalbørn, men hvad betyder det egentlig.
Det er en ny tid, hvor alt hvad der er præget af magtbegær, manipulation, grådighed og angst vil få åndenød, for til sidst at forsvinde fra jordens overflade. Se blot alle afsløringerne omkring magteliten, bankerne, finansverdenen, medicinalverdenen, menneske- og dyremishandling oa.  
Det er en ny tid, hvor et stigende antal mennesker kloden rundt har muligheden for at hæve deres bevidsthed og åbne deres hjerter og selv SKABE en bedre verden.   
Jorden er udvalgt som et fordelingscenter i universet, hvor vi langsomt skal afbalancere alle energierne fra planeterne og tage dem ind i os.
Kom og hør mere om dette. Om Energi opdatering, afbalancering, Traume Healing og Planet Healing. Og få indblik i hvad DU SELV kan gøre.

14.00 -14.45

Bente Nørgaard

Når bankfobi tager magten, mister du din frihed - kom og tank op!

Får du røde knopper, når du vil tjekke din bankkonto eller bare tænker netbank? Økonomi er tabu for mange. Måske lider du af bankfobi. Genfind dit overskud og frihed, for bankfobi kan aflives.

15.00 -15.45

Karin Kühl

16.00 -16.45

Dorte Haun Nielsen

17.00 -17.45

Billy Huang

Comwell Lounge - 1. sal

11.00 -11.45

Katarina Jørgensen

12.00 -12.45

Benny Brix

Falun Dafa - dobbeltkultivering af krop og sind

Kom indenfor og lær mere om verdens mest succesfulde Qigong metode, Falun Dafa.
Fra gammel tid var "Riget i Midten" kendt som et guddommeligt inspireret land. Her var det afgørende at leve i harmoni med universet og forstå sammenhængen med alt liv.
Falun Dafa har dybe rødder i denne gamle kinesiske kultur, en kultur hvor man i tusinder af år var optaget af natur, liv, harmoni, årsag-virkning og oplysning. Kort fortalt er Falun Dafa en spirituel meditations praksis for krop og sind, hvor formålet handler om at udrense kroppen for dårlige ting, åbne energikanalerne og forbedre ens Xinxing (hjertet/sindets natur). Det gør man konkret ved i hverdagen at efterleve principperne; Zhen Shan Ren (Sandhed, Godhed, Tolerance). Dette er en dynamisk proces hvor udøveren til stadighed slipper negative bindinger.
Desværre har det kinesiske kommunistparti siden 1999 forfulgt denne fredelige praksis i Kina. Mange 100.000 er blevet tortureret og et skræmmende antal udøvere er blevet myrdet. I dag praktiseres Falun Dafa af millioner af udøvere i mere end 100 lande. Øvelserne er enkle men yderst kraftfulde og kan læres relativt hurtigt.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

13.00 -13.45

Kirsten Bak Hansen

14.00 -14.45

Michael Agerholm

15.00 -15.45

Karin Aaby

Hvordan kommer du i balance i din krop?

Det gør du ved hjælp af ManuVisionbehandling og Balanceolie.
En ManuVision Behandling er dybtgående og holistisk. Vi hjælper dig med at opdage din kropslige intelligens og mærke, at du er et helt menneske.
Vores teknikker er massage, tryk, stræk og ledfrigørelse, som vi bruger for at afspænde hele din krop. Åndedrættet bliver dybere og mere frit, og samtale sætter fokus på sammenhængene mellem krop og psyke.
Behandlingen er effektiv til at afhjælpe skader og skavanker - nye som gamle - blandt andet muskelspændinger og hovedpine, ryg- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger.
Vi har gode erfaringer med at afhjælpe stress, angst og depression, fordi en ManuVision Behandling giver øget kropsbevidsthed, skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær.
Balanceolien støtter en ManuVisionbehandling, da du hurtigere når frem til gode resultater, da den hjælper kognitivt.

16.00 -16.45

Casandra K. Askjær

17.00 -17.45

Karl Jørgensen

Et internationalt verdensrige under skabelse, set ud fra Det Tredie Testamente - Martinus åndsvidenskab

Sejrherrerne efter 2 verdenskrig blokerer med deres vetoret for et virkeligt FN verdensdemokrati, enkelte lande og Nato har for meget magt, og der spilles russisk roulette i Korea -  Hvordan kan menneskeheden finde på at myrde og lemlæste hinanden, hvad er det for en verden og hvordan ønsker vi den skal se ud i fremtiden? Kapitalismen er på støtten, vi ser finanskriser, er der nye bobler på vej? - Klimaforandringer, naturkatastrofer - Har pengene for meget magt, og hvad kan vi gøre ved det?

PR electronics Lounge - 2. sal

11.00 -11.45

Jane Borlev og Helle Lone Jensen

Få styr på din hormonbalance med NHT Naturlig Hormonterapi®

Vidste du, at det naturlige hormon progesteron beskytter mod alvorlige lidelser som bl.a. brystkræft, åreforkalkning, endometriose, autoimmune sygdomme og lavt stofskifte?
Og at mange kvinder lider af mangel på progesteron og dermed har en øget risiko for at få disse sygdomme, eller for at få ubehagelige gener i overgangsalderen.
Forskningen i hormoner er i rivende udvikling, og den fortæller, at mange sygdomme skyldes ubalance i hormonerne. Det er ubalancer, som bl.a. kan rettes op med bioidentiske hormoner, der er magen til kroppens egne hormoner.
Kom og hør, hvorfor ubalancerne opstår, og hvordan bioidentiske hormoner kan være med til at genoprette din hormonbalance.
Vi tager udgangspunkt i vores egne historier med brystkræft, fibromyalgi, knogleskørhed og overgangsalder.

12.00 -12.45

Vibeke Broch-Lips

Klarsynsdemonstration med beskeder fra den åndelige verden

I denne klarsynsdemonstration, vil det være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.
Det vil blive en oplevelse i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet, bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu.
Ikke alle får en kontakt eller besked, men Vibeke arbejder med høj energi og prøver at få så mange igennem som muligt.

13.00 -14.45

Kay Hougaard og Camilla Trab Nielsen

15.00 -15.45

Tom Gregersen

16.00 -16.45

Vibeke Skov

17.00 -17.45

Marianne Lane

Lokale 10 - 1. sal - Ceres Arena bygningen

11.00 -11.45

Line Louise Overgaard

12.00 -13.45

Arne Frost

14.00 -15.45

Dorte Eldrup

16.00 -17.45

Else Baden-Jensen

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>