Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Karin Brøndum Jørgensen  

Familieopstilling - metode og hvorfor det kan være relevant

Fredag kl. 12.00 -12.45 i Comwell Lounge - 1. sal

Kom til dette foredrag, hvis du er nysgerrig på, at se, høre og genkende din egen rolle /mønster i dit familie system. Kan du se en eller flere tråde, af mønstre der går igen og igen, i dit Familie system? Er du træt af, at være den pæne pige? eller den der hele tiden tager ansvar, og skal sørge for alt?   
Kender du til følelsen af, at det kan være svært, at være loyal med dig selv og dine egne behov? Er der nogle i dit familiesystem der er ekskluderet? Kort sagt - tør du høre mere om, hvordan disse ubevidste mønstre og forviklinger kan have indflydelse på din dagligdag.
Høre hvordan disse ubevidste forviklinger, kan komme til udtryk på mange måder, f.eks. i form af en del af en energi , spænding eller ladning på et symptom.
Hør om hvordan metoden kan anvendes på forskellige måder.

Gateway healing - hvordan kraftdyr kan fortælle om din krops ubalancer

Lørdag kl. 11.00 -11.45 i Comwell Lounge - 1. sal
Bliv klogere på dig selv - hør om kroppens signaler, og om gateway healingens 6 indgangsporte
Tør du være nysgerrig og tage med på rejse ind i kroppens signaler? Kan det passe at kroppen husker alt og hvordan kommer du dybere i kontakt med du selv, og din krops signaler?
Har du ofte ubalance i de samme områder, spænder op de samme steder, har tunge ben, uro i maven osv?
   
Kan gamle traumer, oplevelser og tanker have indflydelse på kroppens ubalancer? -  og hvordan kan jeg bruge de 6 gateway porte til se bag om symptomerne?

Hænger fortid, nutid og fremtid sammen - kan en sorg, et tab, en skilsmisse eller andre oplevelser have indflydelse på dine fysiske ubalancer mange år senere?

Kom og hør om de 6 gateway porte, kraftdyrenes signaler, hvad dette betyder, og hvordan kan du bruge det til øget bevidsthed om din krop.

Du bestemmer selv farten. Det eneste du skal, er at være nysgerrig, komme med et åbent sind.

Karin Brøndum Jørgensen 

er en alternativ og psykospirituel behandler, som altid har været optaget af menneskes iboende ressourser. Det gælder pædagogisk, psykologisk og spirituelt. Jeg arbejder ud fra, en bevidsthed om det hele menneske - krop, sind og ånd/sjæl. Samtidig med at jeg hele tiden opererer med, fortid, nutid og fremtid. Disse kan have betydning og indflydelse på det enkelte menneske. Jeg har altid beskæftiget mig med mennesker på en eller anden måde op igennem mit liv.

Jeg arbejder ud fra helikopter perspektiv, hvor mine spirituelle og clairvoyante evner, er et vigtigt kerneelement iblandt mange andre værktøjer.

Du behøver ikke at tro på den spirituelle del, for at kunne bruge mig. Det vigtigste er, at du har lysten til ændring og udvikling. At du vil nå dybere ind til din egen kerne, mærke og blive yderligere bevidst om din egen power,  identitet og frihed.

Jeg arbejder med stor ydmyghed, og i respekt for det enkelte menneske. Jeg bestræber mig på, at videregive de clairvoyante beskeder i en omsorg og kærlighed, der kan give dig en forståelse for meningen og helheden i dit liv.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>