Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Lev Hele Livet med glæde og energi - The Passion Test

Line Louise Overgaard

Søndag kl. 11.00 -11.45 i Lokale 10 - 1. sal - Ceres Arena bygningen

Find dine kilder til vedvarende glæde, energi og mening i dit liv og i din virksomhed - med The Passion Test.

The Passion Test er en enkel og samtidig kraftfuld proces til at opdage dine (eller din/jeres virksomheds) top 5 passioner og begynde at leve i fuld overensstemmelse med dem.

Når du kender og følger dit hjerte/dit indre kompas, så bliver dit livsformål og din retning i livet klar – og du lever dit liv og driver ubesværet din virksomhed med kærlighed og overflod af alt, hvad du ønsker.

The Passion Test er utrolig let tilgængelig og nem at forstå. Den er lavet så alle (uanset baggrund og tænke- og læringsstil) kan være med.

Kom og hør Line Louise Overgaard fra LEV HELE LIVET fortælle om The Passion Test og hvilken betydning, den har haft i hendes liv og virke. Kom og opleve glæden, energien og kraften på og i din egen krop.

Line Louise Overgaard

er 44 år og lever i dag et liv fuld af glæde, energi, passion og mening. Sådan har det ikke altid været…

Hun er oprindeligt uddannet civilingeniør, men lever i dag af hendes passion:  At inspirere andre til at leve og arbejde med glæde, energi og mening – hver dag.

Udover at være Passion Test Facilitator er hun også certificeret professionel facilitator (CPF) og har faciliteret mere end 150 workshops, events og forløb inden for kreativitet, passion og innovation. Hun er også certificeret coach, har taget lederuddannelsen Stifinderprogrammet og har mere end 16 års erfaring med personlig udvikling, meditation og træning i bevidst nærvær og opmærksomhed.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>