Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Lotus Health Care

Kay Hougaard og Camilla Trab Nielsen

Kræft - Kend årsagen og helbred dig selv

Fredag kl. 16.00 -16.45 i Comwell Lounge - 1. sal

I Danmark dør en dansker af kræft hver halve time, og i hele den Vestlige verden er antallet af nye kræft-tilfælde støt stigende. Det sker på trods af øget forebyggelse. I Østen får næsten ingen kræft.
Hvordan kan det være? Er årsagen til kræft en anden, end vi hidtil har troet?
I Østen er spiritualitet og intuition en naturlig del af menneskenes hverdag. De har forstået, at sundhed hænger sammen med en sund mental tilstand og det at følge sin intuition.
Baseret på erfaringerne fra vores Behandlingscenter, fortæller vi, hvad det er, de kan i Østen med deres intuition og spiritualitet, som holder dem fri for Vestens velfærdssygdom nr. 1: kræft.
Vi fortæller, hvordan du selv kan adoptere Østens syn på sundhed og på den måde gøre dig selv rask. For sundhed starter med en sund intuition og spiritualitet.

Sensitive børn og voksne

Søndag kl. 13.00 -14.45 i PR electronics Lounge - 2. sal

Vi deler erfaringerne fra vores behandlingscenter, hvor vi hjælper mange sensitive og særligt sensitive med at forstå sig selv, så sensitiviteten ikke længere er et problem.
Sensitive mennesker mærker alt, hvad der foregår omkring dem. De er meget intelligente og højere udviklede end andre.
Fordi deres intuition er meget stærkere end andre menneskers, får de så meget information ind, at de ofte bliver overstimulerede. Det kan både børnene og omgivelserne have svært ved at håndtere, for de færreste forstår, at det drejer sig om sensitive mennesker.
Sensitive mennesker indbefatter også Indigobørn- og voksne, Stjerne-mennesker og Krystalbørn samt børn og voksne med ADHD og ADD.
Grunden til de mange problemer og konflikter med børn - og voksne - med ADHD & ADD er, at de er i konstant ubalance på grund af deres høje sensitivitet og høje udvikling, som ingen andre forstår. Sensitive mennesker er de bedste mennesker i verden, når de er i balance.

Helene M. Nielsen

Vaccination - bivirkninger og behandling - træf et informeret valg

Lørdag kl. 15.00 - 16.45 i Glas Lounge - 1. sal

- Er du tvivl, om du skal lade dit barn vaccinere?
- Er du bekymret for, om din teenage-datter skal få bivirkninger af HPV-vaccinen?
- Tør du ikke blive vaccineret op til en rejse til Østen?
- Er din gamle mor blevet mere konfus, syg eller skrantende efter influenza-vaccinen?

Rigtig mange danskere er efterhånden i tvivl om, hvad der er sandt og falsk, når det gælder vaccinationer og informationen om dem.

Vi deler viden, baseret på facts og offentligt tilgængelige statistikker, der tegner et helt andet billede af vaccinationer og deres egentlige nytteværdi eller mangel på samme. Tal og statistikker taler deres eget sprog og ikke for vaccinations-industrien.

Vi kombinerer denne viden med vores erfaringer fra klinikken, hvor vi har gode erfaringer med at behandle skader efter vacciner.

På den måde kan du selv træffe de nødvendige beslutninger baseret på et informeret grundlag.
Hos Lotus Health Care har vi rigtig gode erfaringer med at behandle bivirkninger efter de gængse danske vacciner, også HPV-vaccinen. Kendte skader efter HPV-vaccinen er bl.a. øget risiko for hovedpine og migræne, svimmelhedsanfald med besvimelse, voldsomme krampeanfald, forskellige lammelser, kraftige ledsmerter og udpræget træthed - især hos tidligere meget sportsaktive personer.

Kay Hougaard

Healer, coach og mentaltræningsudvikler

Camilla Trab Nielsen

Psykolog

Helene M. Nielsen

Homeopat og Irisanalytiker

Lotus Health Care, Risskov, Aarhus er et stort tværfagligt behandlingscenter med mange års erfaring.

Vi behandler alle sygdomme - både når det gælder krop, sind og følelser. Vi ser på det hele menneske.

Forståelsen af menneskets energi- og nervesystem er en integreret del af vores arbejde sammen med det holistiske menneskesyn. Det gør, at vi kan hjælpe med både helt almindelig sygdom, livstruende sygdomme samt mentale og psykiske lidelser.

Vi har alle en bred forståelse af livet, så den hjælp og vejledning, som du får, er altid helt nede på jorden og meget konkret.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>