Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Marianne Lane

Bevidsthedslanding i niende dimension - slip den karmiske byrde

Fredag kl. 17.00 - 17.45 i Comwell Lounge

Her hen over sommeren er hele jordens fællesbevidsthed landet i niende dimension og stiger stadig. Det at fællesbevidstheden er landet i niende dimension, giver helt nye muligheder for os som mennesker i forhold til at slippe den karmiske byrde. På minikurset er der en fælleshealing, som støtter dig i at være balanceret og forbundet til fællesbevidstheden, så den støtter dig bedst muligt. Samtidig får du gode råd og vejledninger i, hvordan du i praksis i din hverdag, kan begynde at udnytte de nye åbninger til en dyb indre forløsning.

Spiralrejserne og åbningen mod stjernerne - med kanalisering fra de ydre kanter af universet

Søndag kl. 17.00 - 17.45 i PR electronics Lounge

Som menneskehed er vi nået til et bevidsthedsniveau, hvor vi med sjælens støtte har mulighed for at række ud over arven. Det at vi får dybere kontakt til sjælen i disse år, gør at vi mangler erfaringer til at kunne række mod de nye potentialer. Derfor er der et stort arbejde i gang på jorden lige nu, hvor vi modtager støtte fra andre steder i universet. På minikurset får du en fælleshealing som støtter dig til bedst muligt at tage imod støtten. Der bliver undervisning i, hvordan bevidstheden ændrer sig lige nu og hvilket grundlag, der ligger til grund for den måde, som det foregår på. Vi kommer omkring erfaringerne fra Atlantis og Lemurien samt hele grundlaget for at vi inkarnerer.

Om Marianne Lane

Kernehealing, udvikling og spirituel uddannelse

Jeg er tidligere ingeniør, som efter en spirituel åbning i 2011, har gennemgået en indre spirituel uddannelse.

Mit arbejde spænder bredt og jeg arbejder både med den dybe indre forståelse af mennesket og den verden, som vi eksisterer i, ligesom jeg arbejder med udviklingen af bevidstheden i den tid, som vi er i nu. Både med enkelte personer men mere og mere i grupper.

Jeg arbejder nu med tre forskellige uddannelser. Hvert år er der spirituelle rejser rundt omkring på jorden, hvor der arbejdes med fred på jorden, og bevidsthedens udvikling.

Mit udgangspunkt for mit spirituelle arbejde er ligeværdighed og kvalitet. Det er også et grundlag for mit arbejde, at det skal gøre en forskel i vores hverdag og i vores verden. Det skal virke i virkeligheden.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>