Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Pia Gylding Sabroe

Helbred dig selv og dit liv

Lørdag kl. 11.00 -11.45 i Lokale 10 - 1. sal - Ceres Arena bygningen

Er du klar til et sundhedseftersyn af din krop, dit sind og din trivsel?

Få en profil af dig selv indeholdende oplysninger om dig selv og dit liv.

Hvordan du trives, din fysiske og psykiske tilstand, hvilke udfordringer du har og hvad der skal til for at Helbrede dig selv og dit liv.

Vi arbejder under foredraget med at lave en personlig profil af dig og analyser profilen. Alle deltagere får en profil og får mulighed for at få analyseret sin profil enten under foredraget eller herefter på stand 33.

Til at få viden om hvordan du får et kørekort til livet hvor det handler om at få viden om din krop og dit sind. Træningsterapi for krop og sind samt øvelser og værktøj til at helbrede dig selv og dit liv. Teori om smerter, stress, udbrændthed, hjernesvingninger og meget mere.

Pia Gylding Sabroe

Min vej til at behandle det hele menneske kom af sig selv så at sige, da jeg første gang som fysioterapeutelev skulle behandle. Jeg kunne "læse kroppens sprog" og oplevede, hvordan informationer strømmede til mig om kroppens tilstand og menneskets tanker og følelser. Jeg havde nogle medfødte evner, der adskilte mig fra andre fysioterapeuter. Jeg har udviklet den unikke kombination af fysioterapi og clairvoyance og har med en baggrund på mere end 50.000 behandlinger, over 32 år, udviklet nye terapiformer og redskaber som jeg anvender dagligt.
Behandling: Indeholder professionelle metoder og er blid og nænsom fordi den beror på kropskommunikation og samarbejde med dig. Jeg "lytter og kommunikerer med din krop".

Terapi, rådgivning og coaching: Indeholder professionelle metoder til behandling og udvikling af mennesker, indsigt, spiritualitet og bevidsthed.

Min baggrund er fysioterapi, coaching, spirituel rådgivning, healing, clairvoyanceterapi, kostvejledning, kinesiologi og min innovative kreative side, der ser muligheder for udvikling af den enkelte, virksomheden eller konceptet.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>