Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Vejen til et liv i balance - med klangmassage - minikursus 

Tom Friis Hansen

Fredag kl. 17.00 -18.00 i Glas Lounge

Klangmassage er en dybtgående form for indre massage uden berøring. Velklingende toner og især blide vibrationer fra klangskåle direkte på kroppen går dybt ind og afhjælpe spændinger og blokeringer, hvor almindelig massage ikke kan nå. 

Efter ældgamle teknikker fra Østen bruger Tom Hansen klangskålene til behandling af spændinger og blokeringer. Teknikken, der er over 1000 år gammel, og som stadig bruges i Østen, har Tom Hansen lært på flere studierejser til Nepal.

Gå ikke glip af et spændende foredrag, hvor Tom Hansen fortæller om sine mange gode erfaringer med klangmassage, en guidet klangmeditation og lær desuden en enkel teknik i brugen af klangskålene på egen krop.

Tom Friis Hansen

Underviser og personlig vejleder

Mit navn er Tom Friis Hansen, jeg er forfatter til den første bog på dansk om klangmassage, desuden er jeg underviser på mine egne kurser i klangmassage.
Jeg har gennem flere års erfaring inden for alternativ behandling udviklet min egen form for klangmassage. I kraft af mit daglige virke og behandling af hundredvis af klienter har jeg høstet lærerige erfaringer, som jeg nu bruger i min undervisning af andre i denne nytænkende behandlingsform.

En tur til Nepal i 2012 gav mig indblik i, hvordan man her med en større lethed og en mere forenklet behandlingsform anvender klangskålene. Denne teknik kan du lære på mine kurser, som også indeholder en stor portion undervisning i nærhed og tilstedeværelse.

En klangskål er en værdifuld skat, flere skåle, der synger sammen, er et mirakel!

Jeg er født i 1962 og udlært indenfor kontorbranchen, og har arbejdet med dette i over 30 år.

Den spirituelle og alternative verden har altid fascineret mig, men det tog for alvor fart, da jeg på et tidspunkt var hos en håndlæser, som sagde at jeg havde evner som healer. Jeg læste en masse om emnet og tog flere kurser.

De første kurser i Reiki Healing tog jeg i 1998. Jeg blev uddannet Reiki Healer, og har lige siden brugt denne energiform på adskillige klienter med gode resultater. Kranio-Sakral Terapien og klangmassagen kom til senere, og det er min opfattelse at disse behandlingsformer supplerer healing utroligt godt.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople
>