Om Krop-Sind-Ånd Messerne

Vi er to faste medarbejdere, der i det daglige står for at planlægge og arrangere messerne. Når vi afholder messerne har vi selvfølgelig ekstra hjælpere, der tager sig af betjening i Indgangen og i Messeinformationen. For os er messerne en kulmination på mange måneders arbejde og en festlig begivenhed, hvor vi glæder os til at møde både nye og tidligere udstillere samt alle vore gæster.

Susanne Mehl Bengtson

Direktør, har været med i Krop-Sind-Ånd Messerne siden 1996.

Har ansvar for administration, bogholderi, halkontrakter og leverandøraftaler.
Udarbejder indholdet til messekatalogerne og tilrettelægger foredragsprogrammerne.

Står for markedsføring, hjemmesiden og kontakt til pressen. Og har selvfølgelig også kontakt til kunder og gæster sammen med den nye medarbejder.

Kommende medarbejder…

Salg og kundekontakt.

Arbejder med salg af stande, kreative idéer omkring tilrettelæggelse, opbygning og udsmykning på messerne. Under afholdelse af messerne, er det dig, der står for Messeinformationen.

Du er den, der i det daglige besvarer telefoner og E-mails.

Du er også vores Facebook & Instagram ‘master’.

Krop-Sind-Ånd Messerne er et familiefirma

Firmaet (DanInfo Messerne) blev grundlagt i 1989 i af Lis Mehl. Hun havde allerede dengang stor interesse i det naturterapeutiske og spirituelle.

Igennem årene har Lis sammen med sin mand Jørgen og datter Susanne opbygget Krop-Sind-Ånd Messerne til en af Danmarks førende arrangører af alternative helsemesser. Hele vejen igennem har vores mål været, at lave spændende og alsidige messer fyldt med oplevelser for publikum.

Messerne arrangeres med så bredt et spekter som muligt, indenfor alternativ behandling, selvudvikling, spirituelle og religiøse trosretninger, samt produkter, der relaterer sig til disse områder.

Foredragene og særlige større arrangementer er en vigtig del af messerne. Her giver udstillere og gæsteforedragsholdere messernes publikum mulighed for at udbygge deres viden om de forskellige alternative og spirituelle retninger.

Her kan du se en lille film fra en af vores messer i Ceres Park, Århus