Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Artikler og indlæg

Gennem tiden har vi haft mange forskellige indlæg og artikler på hjemmesiden. Lige nu opdaterer vi ikke med nye indlæg, men du kan stadig se de "gamle" indlæg her.

Artikler

Artiklerne fortæller om grundprincipperne i f.eks. en behandlingsmetode, spirituelle begreber, en livsvisdom eller -filosofi. Den giver gode råd til læseren, om hvordan man selv kan bruge det beskrevne, i sit eget liv. Artiklerne er skrevet af forskellige forfattere, alt efter emnet.

Månedens Atma

Ligesom vi mennesker har hver vores individuelle bevidsthed og inderste væsen (livsstrøm), på sanskrit kaldet atma, har de forskellige plantearter deres egne fællesbevidstheder eller atmaer, som har til opgave at styrke, belive og højne planterne til deres fulde potentiale, til gavn og glæde for alle livsstrømme på Jorden. Casandra - Kirsten Askjær har tegnet og beskrevet de forskellige Atmaer og deres budskaber.

Månedens dyd - sjælshoroskop

Dyder - eller sjælskvaliteter - er de naturlige, gode egenskaber, som vi alle rummer, og som er vores virkelige natur. Månedens dyd er ment som et redskab til at komme i kontakt med en af disse egenskaber. Sådan at du i måneden, der kommer, kan udvikle netop denne positive kvalitet i dig selv. Månedens dyd handler om at finde det allerbedste i dig selv og at være det, så du kan forbedre din livskvalitet og dine relationer.
Månedens dyd er skrevet af Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet

Månedens meditation

Meditation er at være her nu! For at opnå dette nærvær kan man benytte forskellige meditationsteknikker. Osho er en indisk oplyst mester og mystiker som har videregivet et stort antal meditationsteknikker. 
Bodhi Anne Jensen fra Osho Information Center på Møn har givet instruktioner i forskellige meditationer efter Osho's foreskrifter, så du kan vælge mellem rigtig mange her.

Månedens tarothoroskop

Tarotkort, også kaldt sjælens spejl, er en god psykologisk måde til selvudvikling. Birgith Tromborg har kunnet spå med kort siden hun var barn. Hver måned vil Birgith lave Tarotkortenes bud på stjernerne i et tarotoplæg med tre kort til hvert stjernetegn. Birgith bruger sine egne smukke kort, som hendes mand Johnny Tromborg har illustreret.

nyhedsbrev
Ny hjemmeside designet af Computerpeople