Hjælp – om kronisk tungmetalforgiftning og Pineal kirtlens betydning for afgiftning

Foredrag v. Githa Ben-David
Søndag kl. 14.00 – 15.45 i Laugsstuen

Tungmetaller går i arv fire generationer tilbage, og derfor er vi alle kronisk forgiftede i forskellig grad. Spørgsmålet er hvor fyldt dit glas er, hvilket afspejles i for lægen uforklarlige symptomer som brændende fornemmelser, uro, smerter, i led, kronisk udmattelse, autisme, ADHD, autoimmune sygdomme af enhver art…

Sundhedsvæsenet lukker øjnene for, at vi mennesker, ligesom resten af naturen, lider under miljøforurening. Det positive ved dette er, at vi tvinges til en selvbehandling, som indebærer et fravalg af de vaner, som skader os selv, miljøet, klimaet og Verden.

Dette foredrag giver håb til alle, som er kronisk syge eller som lider af symptomer, der alt for ofte fejldiagnosticeres som psykisk sygdom, fordi blodprøverne er normale.

I Danmark uddannes læger ikke i kronisk tungmetalforgiftning, og patienter kan ikke blive testet.

Du kan afgifte dig, men du må være sej og tage ansvar for dit liv. Githa Ben-David var syg i syv år med borrelia og kronisk bly/kobber forgiftning. I dag er hun efter afgiftning fuldkommen rask: Ingen ledproblemer, brænden, hævelser, ødemer eller smerter.

En del af det du kan gøre, er at styrke de indre organer, genetablere et sundt tarmmiljø og rense Pineal koglen, som er hovedansvarlig for kroppens naturlige afgiftningssystem. Øvelser med meditativ sang og undertoner i kombination med foredrag, spørgsmål og svar.

Githa Ben-David

er konservatorieuddannet musiker og anerkendt pionér inden for vokal lydterapi. Hun er sanger, komponist og leder af International Education of The Note from Heaven. Forfatter til bestselleren: ‘Hjælp – en personlig historie om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit.’

Hun har udviklet en ny lydhealingsmetode, som kaldes ‘Hung Song’ – et gennembrud inden for lydterapi, en ny enkel selvbehandlingsmetode, som kan afbalancere de hormonelle kirtler og herved gendanne og optimere kroppens naturlige afgiftningssystem.