Kærlighedens kemi

Foredrag v. Kim MacKayzee
Fredag kl. 17.00 – 17.45 i Bondestuen

Forelskelse er et underligt følelsesmæssigt limbo mellem eufori og vanvid – både livsbekræftende og angstprovokerende. Igen og igen lader vi hjertet styre og overgiver os til vanviddet. For forelskelse er jo ”a matter of the heart”… eller er det?Forskere har fundet ud af, at forelskelsens primære formål er at slå forstanden fra. Teknisk set er vi under indflydelse af stoffer og decideret utilregnelige i forelskelsesfasen.Det er nemlig hjernen, og ikke hjertet der er på spil, når vi forelsker os. Forelskelse er ikke blot et udslag af romantiske forestillinger om kærlighed. Det er et resultat af et samspil mellem dele af hjernen, hormoner og neurotransmittere.

God sex gør dig sundere

Foredrag v. Kim MacKayzee
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i Latinerstuen

Det er ikke kun grøntsager, der er sunde. Hvis du har et godt sexliv, har det positiv indflydelse på din trivsel og dit helbred. Men det er vigtigt at du selv definerer din seksualitet og finder din egen opskrift på god sex.

Seksualitet er en af vores dybeste drifter, og vores sexliv er tæt forbundet med vores velbefindende og sundhed, både når det gælder fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed.
Seksuel sundhed er central for vores livskvalitet, trivsel og almene tilstand. Trives man med sit sexliv og oplever en god balance i sin seksualitet, har det positiv indflydelse på både krop, hjerte og sind. Vi føler os raskere, gladere og mere positive.Dette foredrag giver dig ikke den færdige opskrift, men et fingerpeg om hvor du selv kan finde ingredienserne.

Lad os tale om sex

Foredrag v. Kim MacKayzee
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Latinerstuen

Måske snakker vi meget om sex, men lige så snart det kommer tæt på og bliver personligt… så har vi svært ved det.

Hvordan får vi et naturligt forhold til at tale om det mest naturlige i verden: Vores seksualitet?Særligt som behandlere er det vigtigt, at vi kan skabe et trygt rum for denne vigtige samtale, for vores seksualitet påvirker hele vores sundhed, både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.Dette foredrag handler om nogle af de tanker og redskaber, vi lærer de studerende, men som alle kan have gavn af.

Kim MacKayzee

er sexolog, coach og filosof og sammen med sin kone Mai indehaver af TLC Uddannelser, der udbyder uddannelser med fokus på mennesker og samtale ud fra et tripolært helhedssyn, der omfatter både krop, sind og hjerte.