Den tantriske vej – i Kærlighedens navn!

Foredrag v. Yazmin Fox Eisen
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i Laugsstuen

Ikke mange ved – hvad de i virkeligheden længes efter? Endnu færre ved hvordan de får og opnår det de længes efter. Fælles for de drømme og ønsker de fleste mennesker har, er længslen efter kærlighed, frihed og at føle sig en del af.

Tantra er for mig den mest intense og direkte vej til netop Kærlighed. Den har åbnet mange døre for og fra mig – og den et unikt redskab til at omforme de nedre og lidt tunge energier – til højere og ”lettere” energier.

At Tantra dealer med eros, den seksuelle energi – og lærer os at rumme seksualiteten uden skyld og skam. Ingen vokser vel op, eller ankommer til denne verden uden en eller anden form for ridser i det seksuelle selvbillede.

På dette foredrag kikker vi på Tantra’ens forunderlige verden, vi laver meditation og vi givet i egen barm og pung – hvad gælder egne ønsker og eget ansvar til egen lykke og fulfillment!

Tantrisk Musikmeditation på Chakraerne

Foredrag v. Yazmin Fox Eisen
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Kræmmerstuen

25 minutters guidet meditation igennem de 7 Chakraer – med musik

Meditation er et kraftfuldt instrument, ikke mindst, når det gælder arbejdet på chakraerne.

Her får du, gennem praksis og eksemplifikation, Introduktion til musikmeditation og let forklaring omkring de 7 Hovedchakraer, ud fra et Tantrisk perspektiv.

Efterfulgt af spørgsmål/ svar til og fra Yazmin Fox Eisen. Glæd dig!

Du behøver ikke have nogen forudgående erfaring med meditation. Obs. Det er ikke muligt at gå ind/ ud under meditationen.

Yazmin Fox Eisen

Tantrikker, Sexolog og Parterapeut.

Sexologiskolen Norden er stiftet i 2009 af Yazmin Fox Eisen. Skolen fylder 10 år d. 23.9.2019. Sexologiskolen har i dag 3 afdelinger i Århus, København og Oslo. Lige nu ekspanderer skolen i 4 andre nordiske lande/ byer, Stockholm, Reykjavik, Nuuk og Thorshavn.

Sexologiskolen har fokus på det hele menneske – gennem både videnskab og visdom. De 2 uadskillelige V’er går igen i alle skolens 8 uddannelser; Sexolog & Parterapeut på hver 1 ½ år og de 6 Specialistuddannelser på hver ½ år; Erhvervssexolog, Didaktisk Sexolog, Ayurveda-massør, Tantralærer, Vaginal-Terapeut og ForældreRelationTerapeut.

Yazminanaïs Katarina Fox Eisen er født i 1968, gift med Timotheus, og de har tilsammen 4 børn mellem11 og 21 år. Yazmin Fox Eisen er uddannet i almen og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet. Prep og Kiff leder på skolen for Familieudvikling. NLP Bussiness Practitioner, Tantra-, Yoga-, Ayurveda- og Meditationslærer.