Der er smerter, hvor der er stagnationer – cupping behandling

Foredrag v. Agata El Daoud
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Glas Lounge på 1. sal

En flere tusind år gammel metode, som blev brugt af gamle kulturer (Egypten, Kina, Grækenland, Afrika og Østeuropa).

Cupping går ud på, at man skaber et vacuum i en hul genstand og sætter den på huden. På grund af vakuummet i koppen trækkes blod op mod koppen. Cupping er et fantastisk redskab til at øge blodgennemstrømning i kroppens muskulatur, led og bindevæv. Det fjerner hurtigt spændinger og smerter som oftest skyldes stagnationer og affaldsstoffer.

Sund kost, motion er en god vej mod sund krop, men sugekop massage kan give en hjælpende hånd ved (DETOX) afgiftning, og at styrke immunforsvaret.

Sugekopper giver ilt og næring til huden, som alt sammen stimulere til en mere levende hud og hjælper med at forbygge rynker.(Anti aging massage).

Cupping har stor effekt på næsten alle lidelser f.eks. stress, hovedpinde, gigt, akne, ledsmerter, astma, fibromyalgi, iskias, myoser og muskelømhed, hjælper stofskifte og forbedrer fordøjelse dvs. hjælper ved vægttab. Reducerer cellulitis.

 Agata El Daoud

Jeg er en kvinde på 55 år, en genetisk og kulturel hybrid.
Min far stammer fra Mellemøsten (Syria) og min mor er fra Østeuropa (Polen) En værre blanding 😉😉😉

Jeg har Mastergrad i bioanalytik fra Polen og arbejder til daglig på Blodprøver og Biokemi, Silkeborg sygehus.

Jeg har boet i Danmark i 30 år, gift med min livs kærlighed, mor til 3 voksne børn og bedstemor til 2.

Til min 50 års fødselsdagsgave, besluttede jeg mig for at begynde på min største drøm at blive en alternativ behandler, og her er jeg i dag RAB autoriseret akupunktør og certificeret cupping behandler.