Når naturterapi, kunstterapi og mindfulness går hånd i hånd

Foredrag v. Anette Ravn
Lørdag 17.00 – 17.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Man kan spørge sig selv, skulle en af delene ikke være nok?

Og jo – både naturterapi, kunstterapi og mindfulness er fantastiske redskaber til at nå ind til sin egen kerne og finde den ro, der gør det hele værd.

Men sammen er det fantastiske redskaber. En Maggieterning – eller måske ligefrem en “magiterning”, når vi taler om rehabilitering, restituering, selvudvikling og spiritualitet.

Naturen er en fantastisk assistent i vores udvikling. Kunstterapi er den ordløse forløsning, hvor vi hjælper os selv til at se de dybere lag i os og hvor processen i sig selv er healende, samtidig er mindfulness en fantastisk forskningsbaseret måde at gå til livet på, der minder os om, hvordan vi med lethed og humor kan få det nuværende øjeblik tilbage – og dermed vores liv…

Hvis du er nysgerrig på, hvad naturterapi er og hvordan det kan bruges, så er foredraget lige noget for dig.
Skovbadning og mindfulness i naturen er heldigvis ved at blive mere og mere. For hvorfor blive inde, når alt håb er ude?

Anette Ravn

er lærer, naturterapeut fra HEG (2018) og er i gang med en master i naturterapi, eksamineret kunstterapeut fra Århus kunstterapeutiske Center (2004), meditationslærer fra Svend Trier (2012), MBSR (mindfulness baseret stressreduktion) mindfulnesslærer fra Århus og Massachusetts Universitet (2016).

Indehaver af firmaet Kunsten at leve, hvor jeg laver kurser, underviser, holder foredrag, har små grupper hjemme hos dig eller mig med emner fra lige fra drømme, kunstterapi, meditation til naturterapi.