Sådan holder du kursen på det vilde hav af klassiske og komplementære behandlingstilbud

Foredrag v. Aselya Nielsen
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Hvis du også synes at det er svært at navigere i junglen af medicinske og komplementære behandlingstilbud, så kan HealthBeing og Meta-Kinetics være en hjælp til at finde DIN vej til et bedre helbred.

HealthBeing er en ny sundhedsmodel, der hjælper til at identificere og afdække fysiske, mentale og følelsesmæssige årsager til symptomer og sygdom. Den er funderet på viden fra vestlig medicin, energimedicin og metamedicin. HealthBeing kan anvendes både til sygdomsbehandling og forebyggelse og tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Den anerkender både fællestrækkene ved den menneskelige eksistens og gør samtidigt plads til de uendelige muligheder for variation, som gør hver af os til unikke væsener på Jorden.

Meta-Kinetics er et diagnostisk redskab, der på basis af avanceret kinesiologi, metamedicin og cyberkinetics præcist kan identificere årsagssammenhænge mellem tanker, følelser og symptomer. HealthBeing og Meta-Kinetics er vigtige navigationsredskaber i en tiltagende kompleks verden af ofte modstridende teorier og behandlingstilbud.

Aselya Nielsen

Jeg er lægeuddannet fra Århus Universitet (2006) og speciallæge i almen medicin fra Antwerpen Universitet (2016). Jeg er desuden Master i Sundhedsantropologi (2009) med speciel interesse for palliativ behandling, tværfagligt samarbejde og komplementære sundhedssystemer.

Jeg er efteruddannet i Acceptance Commitment Therapy (2018), der forener kognitiv adfærdsterapi med Mindfulness. Derudover arbejder jeg med energimedicin og er uddannet shaman ved Marianne Lane. Der kom et skifte i mit virke i 2018, hvor jeg stødte på Meta-Kinetics og samtidigt udviklede HealthBeing-konceptet. Jeg er uddannet i Meta-Health og Meta-Kinetics på Meta-Health Academy i Birmingham, og siden 2018 har Meta-Kinetics og HealthBeing været den forenende ramme om mit virke som holistisk læge.