Heal din fortid, så du kan skabe bedre relationer i fremtiden

Miniworkshop m. David Haas og Gitte Virkman Larsen – på letforståeligt engelsk
Lørdag kl. 15.00 – 16.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Relationer til andre mennesker er vigtige gennem hele livet, specielt i livets begyndelse. Fortiden kan være i går, i sidste uge, sidste år, eller selv dengang vi var babyer. Hvis vores fortid indeholder overvældende eller traumatiske hændelser, så sammenblandes de med oplevelser i nuet. Resultatet er adfærd og strategier, der betyder at vi REAGERER i stedet for at RELATERE til folk omkring os. Hvis vi healer traumer fra fortiden, har vi større chance for at skabe bedre relationer – både til familie, venner, arbejde og i parforholdet – her og nu.

I løbet af mini workshoppen vil vi se på, hvilken effekt det sårede sted kan have i vores relationer til andre. Med udgangspunkt i foster- og fødselsterapien ser vi på:
• Hvad traumer er, hvordan det udvikler sig og dets effekt
• Ressourcer og hvordan de hjælper os til at forblive i nuet
• Praktiske øvelser, der kan støtte afspænding og vores evne til at forblive nærværende sammen med andre

David Haas

Bor i England, og har arbejdet med foster- og fødselsterapi siden 1990-erne, både med individuelle klienter og grupper. Han har desuden årtiers erfaring med kropsterapi, kraniosakral-terapi og polaritetsterapi.

Medforfatter til bogen: An Integrative Approach to Treating Babies and Children.

Gitte Virkmann Larsen

Uddannet foster- og fødselsterapeut ved Ray Castellino, USA. Har siden 1994 arbejdet med undervisning og individuelle klienter i healing og andet energiarbejde, samt foster- og fødselsterapi i de senere år.

Gitte har arbejdet med healing og meditation siden 1994. Hun er uddannet i polaritetsterapi og andre alternative terapiformer i Californien fra 1993 og til nu. Hun har siden 1994 arbejdet med individuelle klienter og har siden 1997 undervist i healing og polaritetsterapi. Al undervisning og arbejde med healing er inspireret af Bob Moore.