Familiekonstellation – minikursus

Minikursus v. Elze Hjorth
Lørdag 14.00 – 15.45 i Ceres Arena Lokale 10

Familie opstilling eller familie konstellation er en meget levende og synlig måde at arbejde med dybdegående dynamikker og mønstre i en familie, som ellers kan tage lang tid at finde roden til. Man kan tage udgangspunkt i sin nuværende familie eller i barndomsfamilien.

Det fantastiske ved denne metode er, at man forbigår sindet og arbejder med energierne i familiens medlemmer og dette kan ikke gøres kun gennem samtale eller terapi.

Når der laves en opstilling kan energierne fra familien mærkes i kroppen på udefrakommende som repræsenterer denne familie.

Der bliver gennemgået principper og metoder for konstellation og der vil være mulighed for at kigge på 1-2 personers familieopstilling.

Denne metode healer ikke blot den enkelte, men hele den involverede familie tre generationer tilbage og to generationer.

 

Elze Hjorth

er terapeut, healer og numerolog. Hendes metoder tager udgangspunkt i den enkeltes energi som aflæses og løftes eller korrigeres ud fra hvilke problemstillinger der er opstået i livet. Elze fører ansvaret tilbage til der hvor de hører til og giver værktøjer til at forstå mønstre, energier og roden til eventuel adfærd.