Hjælp – om kronisk tungmetalforgiftning og hvordan man bliver den kvit

Foredrag v. Githa Ben David
Søndag kl. 14.00 – 15.45 i PR electronics Lounge på 1. sal

“Hjælp” – De offentlige myndigheder lukker øjnene for, at miljøforurening også lagrer sig inde i vore kroppe. Giftstoffer akkumuleres, fordi de går i arv, hvorfor børn i dag har et højere niveau af giftstoffer end deres forældre.

Det positive budskab er, at du selv kan gøre noget for at afgifte dig selv og din familie.

Dette foredrag giver håb til alle, som er kronisk syge eller som lider af symptomer, der alt for ofte fejldiagnosticeres som psykisk sygdom, fordi blodprøverne er normale.

I Danmark uddannes læger ikke i kronisk tungmetalforgiftning, og patienter kan ikke blive testet. Derfor findes diagnosen ikke, til trods for, at vi alle er mere eller mindre ramte.

Du kan gøre noget, men du må være sej og tage skeen i egen hånd. Githa Ben David var syg i syv år med borrelia og kronisk bly/kobber forgiftning. I dag er hun efter afgiftning fuldkommen rask: Ingen ledproblemer, brænden, hævelser, ødemer eller smerter.

En del af det du kan gøre, er at genetablere kroppens naturlige afgiftningssystem. Øvelser gøres i praksis i kombination med foredrag, spørgsmål og svar.

Githa Ben David

er konservatorieuddannet musiker og anerkendt pionér inden for vokal lydterapi. Hun er sanger, komponist og leder af International Education of The Note from Heaven. Den helt nye bog “Hjælp” er hendes sjette bog.

Hun har udviklet en ny lydhealingsmetode, som kaldes ‘Hung Song’ – et gennembrud inden for lydterapi, en ny enkel selvbehandlingsmetode, som kan afbalancere de hormonelle kirtler og herved gendanne og optimere kroppens naturlige afgiftningssystem.