Astrologi – lad lyset få plads i vores fremtid

Foredrag v. Kaj Larsen
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Den unikke energi, der er i planeternes nye tegnskifte i år 2018 og 2019, giver plads til optimisme, glæde og en ny begyndelse til gavn for os alle.

Foredraget sætter fokus på de nye muligheder, som de tre planeter – Saturn, Chiron og Uranus vil give os de kommende år.

Uranus vil i løbet af år 2018 hjælpe med til, at vi vil opleve, at der kommer en større og større fredsenergi til Jorden.

Vi vil nyde godt af Saturns og Plutos energier, også selv om nogle vil skabe en frygtstemning. Vi vil opleve en slags mini magt- og finanskrise. En kriseenergi, som sammen med planeternes positive energier, har til hensigt at flytte os hen imod en ny og bedre begyndelse.

Undervejs i foredraget vil vi se tilbage på årene 2015 – 2017 og hvorfor år 2016 vil gå over i historien som en milepæl for Jordens energiudvikling. Vi vil også se nærmere på Chirons indflydelse, når det vedrører sundhed, de biodynamiske og økologiske fødevarer.

Vi tager et kik på muligheden for at D. Trump og V. Putin kan være Jordens fredsmæglere.

Kaj Larsen

Interessen for astrologi tog sin begyndelse i 1990 og fik ekstra fart på i 1997 efter afslutning af en Terapeutisk astrologiuddannelse i Aarhus.

Det er med stor tilfredshed, at jeg i mange år har anvendt mine egne udarbejdede tekster til fødsels-, fremtids-, partnerskabs- og selvudviklingshoroskoper.

Horoskoper kan fortælle meget omkring personligheden, men for også at forstå sjælsvejen, er det vigtigt at have ekstra fokus på planeterne Saturn, Chiron og Pluto. Sjælens hovedtema er nøje planlagt inden den fysiske fødsel, så jo større indsigt i sjælsvejen, desto lettere bliver det at forstå og forholde os til vores fysiske, spirituelle og følelsesmæssige udvikling.