Antiinflammatorisk kost – det handler om at få en sund kost, så du kan undgå livsstilssygdomme

Foredrag v. Karin Aaby
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Antiinflammatorisk kost – det handler om at finde balancen og få en antiinflammatorisk kost – er du i balance? Få foretaget en test og find ud af det. Løsningen kunne være en effektiv og bevislig god fiskeolie/balanceolie, som sørger for, at din fedtsyrebalance kommer i orden. Vi udfører også balancerede kropsbehandlinger-ManuVision behandlinger, hvor du finder din egen balance mellem krop og sind.

Vi glæder os meget til at se dig og få forklaret, hvad vi mener med balance? Omega 6 til omega 3 balance? Hvad er det?

Inflammation i kroppen kan give mange forskellige slags livsstilssygdomme, så det er vigtigt at forebygge disse, inden det er for sent, så vi øger din livskvalitet på alle planer.

Karin Aaby

Jeg er uddannet ManuVision behandler og kostvejleder og interesserer mig for kost igennem 30 år, og hjulpet en masse mennesker med at få det langt bedre ved at arbejde både med kroppen – sindet – og kosten, da tingene hænger sammen i en større helhed. Jeg sætter fokus på hele mennesket, og går i dybden med mine behandlinger og mine kosttilskud.

Opnå at komme i fedtsyrebalance -hvad er det? Finde dit omega 6 til omega 3 balance, så jeg undgår inflammation/betændelse i kroppen, og balance i kroppen med ManuVision, hvor jeg kommer i dybden med dine spændinger, og dermed åbner kroppen op igen.