Det handler om at finde balancen og få en antiinflammatorisk kost – er du i balance? Se om du er i balance med en videnskabelig test

Foredrag v. Karin Aaby
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Vi har hørt, hvor vigtigt det er at inkludere omega-3 i den daglige kost, og vi forsøger at spise gode fedtsyrer som fisk i stadig større udstrækning. Alligevel får vi generelt for lidt omega-3 i forhold til omega 6. Derved skabes der en ubalance i kroppen.

Balancen handler om forholdet mellem fedtsyrerne omega 6 og omega 3. Ved ubalance mellem disse 2 fedtsyrer opstår der problemer, herunder livsstilssygdomme grundet inflammationen. Et for stor indtag af omega 6 og et for lille indtag af omega 3 (fedtsyrerne EPA og DHA) skaber ubalance.

Kunne du tænke at finde ud af, om du er i balance med dine fedtsyrer ved at tage en videnskabelig evidensbaseret balancetest?
Og kunne du tænke dig at finde løsningen på for meget indtag af omega 6 og for lidt af omega 3 fedtsyrerne ved at tage en olie hver dag uden andre ændringer i din kost?

En gennemsnitlig person i Europa indtager 15 gange så meget omega 6 som omega 3 men ledende sundhedsmyndigheder (inklusiv de nordiske sundhedsmyndigheder) anbefaler en balanceværdi på 5:1 eller lavere for at være i balance.

Du får ved testen en rapport om, hvordan du kan øge din sundheds – og kostbevidsthed, og balancetesten identificerer niveauer af 11 fedtsyrer i blodet med 98 % nøjagtighed. Du får information om dit procentuelle omega-3 niveau og om forholdet mellem omega 6:3.

Karin Aaby

Jeg er uddannet som ManuVisionbehandler, som er en pulserende massageform med aspekter fra akupressur, medianlære og ledfrigørelse, hvor krop og sind går op i en højere enhed.

Jeg har ligeledes stor erfaring med at sammensætte en kost, der giver stort velvære og giver dig et kick til helbredet.