Familieopstilling – bliv klogere på mønstrene i dit Familiesystem

Foredrag v.  Karin Brøndum Jørgensen
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Familieopstilling er et godt sted at fiske efter svar. Bliv klogere på mønstrene i dit Familiesystem. Vi er vores rødder – uden rødder ingen vinger.

Er du nysgerrig på, at se, høre og genkende din egen rolle/mønster i dit familie system. Kan du se en eller flere tråde, af mønstre der går igen og igen, ned igennem dit Familie system? Er du træt af, at være den pæne pige? eller den der hele tiden tager ansvar, og skal sørge for alt?
Kender du til følelsen af, at det kan være svært, at være loyal med dig selv og dine egne behov? Er der nogle i dit familiesystem der er ekskluderet? Kort sagt – tør du høre mere om, hvordan disse ubevidste mønstre og forviklinger kan have indflydelse på din dagligdag, og i mange former for relationer og situationer.

Disse ubevidste forviklinger skaber ofte en form for spænding, ladning af blokeret energi, som kan komme til udtryk ved, at du holder dig selv tilbage, eller ikke kan handle på noget du gerne vil.

Familieopstilling som redskab kan bruges både privat, professionelt og i mange former for organisationer. Høre meget mere om alle dens muligheder, og hvorfor det vinder mere og mere frem.

 Karin Brøndum Jørgensen

er en alternativ og psykospirituel behandler, som altid har været optaget af menneskes iboende ressourser. Det gælder pædagogisk, psykologisk og spirituelt. Jeg arbejder ud fra, en bevidsthed om det hele menneske – krop, sind og ånd/sjæl. Samtidig med at jeg hele tiden opererer med, fortid, nutid og fremtid. Disse kan have betydning og indflydelse på det enkelte menneske. Jeg har altid beskæftiget mig med mennesker på en eller anden måde op igennem mit liv.

Jeg arbejder ud fra helikopter perspektiv, hvor mine spirituelle og clairvoyante evner, er et vigtigt kerneelement iblandt mange andre værktøjer.

Du behøver ikke at tro på den spirituelle del, for at kunne bruge mig. Det vigtigste er, at du har lysten til ændring og udvikling. At du vil nå dybere ind til din egen kerne, mærke og blive yderligere bevidst om din egen power,  identitet og frihed.

Jeg arbejder med stor ydmyghed, og i respekt for det enkelte menneske. Jeg bestræber mig på, at videregive de clairvoyante beskeder i en omsorg og kærlighed, der kan give dig en forståelse for meningen og helheden i dit liv.