Overnaturligt – naturligvis!

Foredrag v. Karin Kühl
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Glas Lounge på 1. sal

Kom og hør Karin Kühl fortælle om, hvordan hun er trådt ud i sin kristne tro og nu i 7 år har bedt for fysisk og psykisk syge.

Karin har oplevet, hvordan hendes forbøn i Jesu Kristi navn har ført til, at menneskers liv er blevet ændret radikalt, fordi blandt andet stive led er blevet bevægelige, kroniske smerter, indopereret metal, betændelsestilstande, forstuvninger, spiseforstyrrelser, angst og hælsporer er forsvundet, ødelagte nerver, dårlige rygge og knæ er blevet helbredt, og ben er blevet lige lange.

Karin pointerer kraftigt, at hun ikke kan gøre syge mennesker raske, men hun står fast på Bibelens løfter og hun beder gerne for mennesker, der ønsker det, for ”Troens bøn kan udrette store mirakler” (Jakobs Brev 5,17), hvilket hun har set så mange gange de sidste 7 år.
Efter Karins foredrag tilbydes de deltagere, der ønsker det, at få bedt for deres problemer.

Karin Kühl

Bogholderen fra Århus har bedt for rigtig mange, siden hun i 2012 oplevede en overnaturlig berøring og en stor sorg over de fortabte på Randy Clarks møde i København. Da Karin Kühl i år 2000 så en tv-udsendelse om en kristen helbreder i Åndernes Magt, havde hun ikke forestillet sig alt det positive, det ville føre med sig.

– Jeg tog først til København for at møde ham, Charles Ndifon, fordi jeg havde dobbeltsyn ligesom test-personen i tv-udsendelsen.

Jeg blev ikke helbredt, som Roger i tv-udsendelsen, men jeg blev troende!

Det skal jeg lige love for!

Jeg kan huske, at jeg dengang troede, at der var en
kraftig aircondition i rummet, fordi jeg ligefrem kunne mærke Helligåndens vind.