Den intelligente livsregression – foredrag med healing

Foredrag v. Karina Bundgaard
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i PR electronics Lounge på 2. sal

Vi har alle evnen til at række tilbage og hele og forløse ubalancer i alle bevidsthedslag, men hvis vi bliver fastlåst gennem fx traumer, eller vi ikke kan følge med livets udfordringer, kan der skabes en overmætning af støj i systemet.

En af vores måder at håndtere støjen på er ved at komprimere den til et forhærdet lag, der fylder mindre, og derfor giver mere plads end da der var støj. Men det skaber også begrænsninger i følelser, overbevisninger og selvudvikling at komprimere fremfor at balancere.

I dette foredrag modtager du healing og forløsning sammen med uddybning af hvad balance og healing gennem den intelligente livsregression kan gøre for dig.

Karina Bundgaard

Shaman, healer og spirituel vejleder

Jeg er ny tids shaman med speciale i kanalisering, guidekontakt og healing, og jeg arbejder under vejledning fra skiftende guider. Mine primære støtter er Hvide Ørn og Kwan Yin, men også Merlin og Metatron har haft stor indflydelse på min spiritualitet og forståelse for balancering af energi.

Jeg holder kanaliserede og guidede kurser, uddannelse, meditationer og webinarer/foredrag om spirituelle emner og selvudvikling, i tæt synergi med mine egne livsprocesser og den forståelse, livet og guidningen giver mig.