Åndedrættet i bevægelse – få det bedre i din krop både fysisk og mentalt- minikursus

Foredrag v. Karina Højgaard
Fredag kl. 16.00 – 17.45 i  Blue Water Lounge – 1. sal

Vil du have det bedre i din krop både fysisk og mentalt? Og vil du gerne blive bedre til at mærke dig selv og lære at acceptere de følelser, som måtte være i din krop?

Kom til minikursus, hvor den tidligere professionelle danser og nuværende kropsterapeut og yogainstruktør, Karina Højgaard, fortæller om, hvordan du kan øge din fysiske og mentale velvære via åndedrættet. Du får indblik i, hvordan du aktivt kan bruge åndedrættet til blandt andet at lindre smerter, få styr på din nervøsitet i pressede situationer, fjerne hovedpine og få fred fra det tankemylder, der ofte fylder i hovedet.

På minikurset lærer du gennem let anvendelige øvelser, hvordan du kan trække vejret bevidst, og hvordan du skelner mellem den overfladiske og den dybe vejrtrækning. Vi vil arbejde med åndedrættet via meditationsøvelser, og via fysiske øvelser vil du få en øget kropsoplevelse, færre spændinger, bedre sansning og en følelse af plads i både krop og sind.

Bliver klogere på, hvad åndedrættet betyder for vores sundhed og få teoretisk viden om, hvordan krop og psyke hænger uløseligt sammen, hvordan åndedrættet påvirker nervesystemet og meget mere. Og oplev, hvordan Karina Højsgaard bruger åndedrættet i sine behandlinger som kropsterapeut, når hun vil lave en live-demonstration med en frivillig deltager.

Karina Højgaard

Med baggrund som tidligere professionel danser, danseunderviser, yogainstruktør og praktiserende kropsterapeut har Karina Højgaard en stor viden om åndedrættets betydning for vores velbefindende, og hun deler rundhåndet ud af sin ekspertise inden for dette felt i dette minikursus.