Tantra – min rejse hjem til sjælen

Foredrag v. Katarina Susanne Jørgensen
Lørdag 17.00 – 17.45 i Glas Lounge – 1. sal

Vi mennesker lever under så mange regler, indre og ydre, som hæmmer os. Hvad sker der hvis vi begynder at lytte til hjertets stemme og leve i overensstemmelse med det? Hvad sker der hvis vi begynder at elske os selv? Elske andre? Mødes i hjerterne og åbner os over for hinanden?

Jeg kan kun sige, at det er smukt – mennesker er så smukke når de åbner hjertet, og jeg er så heldig, at jeg ser det igen og igen.

Kom og hør om en spændende livsrejse, en rejse fra dengang jeg troede, at jeg skulle være revisor – til et liv som healer og underviser i hjerte-, krops- og sjælemøder.

For mig handler tantra om at turde sige JA. Ja til alt i livet – at åbne og udvide sig og leve i harmoni med sjælen og kroppens stemme. Turde mærke sig selv, sine grænser og sætte dem.

Kom og del en stund med andre nysgerrige smukke mennesker. Hør lidt om hvad tantra er og hvad den har gjort for mig.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Katarina Susanne Jørgensen

Katarina er en autentisk, humoristisk og hjertevarm kvinde på 49 år. Ved sine events skaber hun et trygt og kærligt rum, hvor du kan genskabe forbindelsen med dit hjerte og din sjæl. Hendes foredrag og workshops er nede på jorden, dybe og kærlige. Hun har mere end 25 års erfaring med forskellige typer af meditation, og over 15 års erfaring med tantra. Hendes erfaring skinner igennem hendes naturlige kærlige autoritet, samtidig med at hun er helt nærværende med hver deltagers følelser og behov.

Katarina er dybt inspireret af hendes tidligere lærer Marshall B. Rosenberg og hans medfølende måde at forbinde folk på. Hun har mange års erfaring i at afholde foredrag og kurser om kommunikation, og hun er de sidste par år begyndt at kombinere hendes viden om empatisk kommunikation og tantra. Derudover har hun i flere år vejledt folk om parforhold og tantra. Hun har også i mange år arbejdet med zen-shiatsu, meditation og healing. I 2015 år startede hun Tantric meetings og har holdt forskellige tantra events de sidste par år.

“I en nogle gange kold og kynisk verden, genopretter Katarinas arbejde den basale tillid mellem kvinder og mænd”
citat fra en kursusdeltager