Heartfulness-meditation – et gratis lift til din følelse af livskvalitet

Foredrag v. Lisbeth Ejlertsen
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i Glas Lounge på 1. sal

Du får en kort introduktion om og en mulighed for at lade op til dagen med en kort fælles afspænding og HFN-meditation efterfulgt af spørgsmål og dialog om livskvalitet for hjerte, hjerne og krop.

Heartfulness-bevægelsen (HFN) er international, knyttet til FN som NGO, og har sit afsæt i en enkel udgave af den indiske tradition for Raja-yoga.
At den er enkel vil sige, at meditationen er ens for alle, og ens dag for dag. Dvs. vi laver ikke mange forskellige øvelser, men søger dybde i nogle få øvelser, der kan åbne op for hjertet som center for liv. Både vores eget liv og livet generelt.
Vi forbinder Livets Kilde med en følelse af lys i hjertet og mediterer både for os selv og sammen. Der er fælles “sittinger” på vore meditationscentre rundt om i Danmark, blandt andet i Vrads Sande og i Århus.

Lisbeth Ejlertsen

har altid været fascineret af menneskers indre potentiale, og hvad der gør os lykkelige. Livet igennem har hun stræbt efter at udforske og udfolde vores indre kapaciteter og at hjælpe andre med at få øje på de muligheder, der ligger i os alle.

I det meste af sit voksenliv har Lisbeth lyttet til og fulgt sin indre stemme. Hun har blandt andet mediteret i mindst 30 år, fulgt en spirituel Mester i over 20 år og besøgt Indien mere end 20 gange for at opleve og lære mere af dette lands forunderlige spirituelle visdom.

I 1991 tog hun springet fra en ingeniørkarriere til et liv med egen virksomhed og fokus på at udvikle og holde kurser om at skabe ”Flow” i livet, skrive, male og arbejde som traume-terapeut.

I dag bor Lisbeth i en lille landsby, Vrads, midt i den smukke danske natur – tæt på det meditationscenter, hvor hun fortsat fordyber sig i hjertets uendelige udviklingsveje.

Lisbeth fik i 2017 udgivet sin bog: ”Indiens Spirituelle Visdom” bind 1 på engelsk og i en ny dansk udgave. Den engelske udgave er blevet præsenteret på de fem største bogmesser i verden og har fået anmelderprisen: ”Pacific Book Review Star” – en pris der bliver ”tildelt bøger af fortræffelig værdi”.