Human Design – Lev dit design

Foredrag v. Lisbeth Lundgaard
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i  PR electronics Lounge – 2. sal

Human Design er et profilsystem hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan navigere dit liv ud fra dit indre kompas eller kropsbevidsthed.
Du kan slå dit Human Design op på nettet og det er baseret på din fødselsdato. Derfor er ens Human Design det samme gennem hele livet. Det store spørgsmål er om du er klar til at leve det der er dig, eller om du vil leve det du tror der forventes.

Systemet er en forening af gamle skrifter og ny videnskab. Nogle af de elementer der er integreret i systemet er Astrologien, I Cheng og Kabbalaen.

På dette foredrag vil vi gennemgå de grundlæggende typer der er i Human Design og nogle af de oftest forekommende beslutningsprocesser.

Og du får mulighed for at tage de første skridt i opdagelsen af dit eget personlige Human Design. Du får et indblik i hvad Human Design kan gøre for dig, og en strategi for hvordan du kan arbejde videre med det på egen hånd.

Lisbeth Lundgaard

er uddannet fysioterapeut, METAsundheds Underviser og Human Design Guide. Hun er den del af behandlerfællesskabet Klinik Djurs, som arbejder for at konventionelle og alternative behandlere arbejder sammen.

I 2009 fik Lisbeth en kronisk sygdom. Det var et kæmpe slag for hende. Hun var virkelig syg, afkræftet, vægten var alt for lav, og udsigten til at skulle være på medicin resten af livet var ubærlig.

Efter at have sundet sig på beskeden, tog hun en beslutning – Det stod klart for hende, at hvis hun ville have det godt, måtte hun lave nogle markante forandringer i sit liv. Det førte hende ud på en længere rejse og et af de livsforandrende systemer hun mødte på sin vej var Human Design.

Gennem Human Design har Lisbeth lært sin beslutningsproces at kende. Mange havde gennem tiden fortalt hende at når hun skulle tage beslutninger, skulle hun bare følge sin mavefornemmelse. Men det havde altid føltes forkert. Med Human Design opdagede hun ud af, at beslutningsprocessen med mavefornemmelsen i nuet ikke var pålidelig. At hun kender sin Human Design type har også gjort at hun har lettere ved at navigere livet.