Stress og angst kan behandles uden medicin

Foredrag v. Marcus Heller
Lørdag 12.00 – 12.45 i PR electronics Lounge – 2. sal

Kan man virkelig behandle lidelser som stress og angst med kropsterapi – helt uden medicin? Hvorfor er det vigtigt at se på, hvordan krop og psyke påvirker hinanden indbyrdes, når man vil komme angsten og stressen til livs? Og hvad er kropsterapi egentlig?

Dette bliver du meget klogere på, når kropsterapeut og grundlægger af Totum – Skolen for Kropsterapi, Marcus Heller, deler ud af sin mangeårige erfaring og viden om, hvordan man kan behandle stress og angst uden medicin.

Marcus Heller tager afsæt i sin mangeårige erfaring som kropsterapeut og tager publikum med på opdagelse ud i kroppen og psykens ubrydelige sammenhæng, og forklarer, hvordan kroppen reagerer, når der er ubalance mellem krop og psyke – og hvor vigtigt balancen er.

Foredraget er for dig, som selv lider af eller kender nogen som dagligt kæmper med enten angst eller stress. For dig, som arbejder i social- eller sundhedssektoren, som arbejder med disse problematikker. Eller for dig, som blot er nysgerrig på, hvad kropsterapi kan som behandlingsform.

Hvor sidder følelserne i kroppen?

Minikursus v. Marcus Heller
Lørdag kl. 15.00 – 16.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Alt, hvad vi oplever af både positivt og negativt, lagrer sig i kroppen på forskellig vis. Psykiske konflikter, traumer og negative følelser kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler. Og omvendt kan kroppen også være årsag til belastning for vores psyke.

Marcus Heller vil i løbet af denne workshop indvie publikum i, hvor i kroppen følelserne sætter sig og fx forklarer nærmere, hvordan knæ er sammenvævet med vores stædighed og fleksibilitet, og hvordan lænden kan være koblet med angsten for svigt og kontroltab. For vores krop og vores tanker er tæt forbundet – og hvis vi ikke har det godt indeni, har vi det heller ikke godt udenpå.

Til workshoppen vil der være en live-demonstration af, hvordan Marcus Heller som kropsterapeut anskuer en klients krop ud fra en holistisk synsvinkel. Her vil han gennemgå, hvorledes man fx kan behandle en fysisk skade mange steder fra, og hvordan denne skade kan afspejle menneskets følelsesmæssige tilstand.

Marcus Heller

er grundlægger af Totum – Skolen for Kropsterapi og en af landets mest erfarne kropsterapeuter, der ligger inde med en uovertruffen viden om krop/psyke-sammenhæng og stress & angst. Denne viden deler han rundhåndet ud af i sit foredrag, som både er tankevækkende, højst aktuelle og underholdende.