Mine vandringer med Jomfru Maria – I Marias pilgrimsspor

Foredrag v. Marianne Nielsen
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i Glas Lounge på 1. sal

Du vil helt ubevidst gennemleve mine uforberedte, samtaler med Jomfru Maria, om mine tidligere liv, mit nuværende liv, samtaler om det at være menneske på jorden.

Vores samtaler om, hvordan vi behandler vores jord, naturen og betydningen af vand for alt levende på jorden.

Det vil være både chokerende og humoristisk og høre om mine fantastiske oplevelser på vej op i bjergene, min oplevelser med en ulv og en Sanktbernhardshund. Mine overnatninger i skovene, bjergene, i en forladt Alfa Romeo, i en lille kirke ude i olivenlunden, en forladt fabrikshal og mange andre steder.


Mine vandringer i Marias pilgrimsspor fra 2009 til 2015.

Før jeg tog af sted, var frygten der, ville jeg turde vandre alene? På daværende tidspunkt havde jeg ikke vandret alene. Hvad ville være det værste? Det ville være at fare vild, Jomfru Marias pilgrimsrute er ikke afmærket. At jeg skulle sove ude i det fri, frygtede jeg ikke, for det vidste jeg, at jeg ville, dels fordi jeg er naturmenneske, og dels fordi jeg føler mig mere fri, når jeg ikke er afhængig af at skulle finde overnatningsmuligheder.

Jeg var sikker på, at jeg ikke ville få dialog med Jomfru Maria på min vandring, jeg var sikker på, at jeg ikke havde de evner.

En af mine oplevelser var lige udenfor Siena: Da jeg ligger og filosoferer, opdager jeg, at der kommer først fire meget tydelige stjerner, så bliver det til flere og flere, det er, som om jeg kender disse ”stjerner”, og pludselig er der flere, der taler til mig. For mit indre hører jeg, at de siger til mig, at jeg ikke skal føle mig alene, de er alle med mig på min vandring. Du er ikke alene, siger de alle sammen til mig med meget kærlige og omsorgsfulde stemmer.

Jeg har en følelse af at kende dem alle sammen, jeg bliver meget rørt og takker dem mange gange, fornemmer, at nogle af dem er mine sjælevenner, og andre er fra min arbejdsgruppe. Det er der min sjæl tager hen når jeg dør. Måske er de taget ud på stjernerne for at give mig dette budskab.

Da jeg ligger og ser op på himlen, opdager jeg, at der dannes en kæmpestor, rund cirkel på himlen. Jeg kan ikke længere se stjernerne, den runde cirkel er helt mørk, den kommer længere og længere ned mod mig. Jeg undrer mig, men føler ingen angst, er det en ufo?

Samtalerne med Jomfru Maria foregik gennem en indre dialog på et spirituelt plan.

Kom og hør mit foredrag om alle min oplevelser, på mine vandringer med Jomfru Maria.

Marianne Nielsen

Den erfarne vandrer Marianne Nielsen gik gennem Italien, Grækenland og Tyrkiet på Jomfru Marias pilgrimsrute. Og Jomfru Maria fulgte med hele vejen! Det er der kommet en bog ud af.

Helt uventet oplevede Marianne Nielsen, der har vandret gennem mange år og som bl.a. arbejder som hypnotisør og regressionsguide, at få et indblik i hendes tidligere liv og at ‘møde’ Jesu moder via en række samtaler. Marianne Nielsen var helt uforberedt på de livsforandrende vandringer:

”Inden jeg tog ud på mine mange vandringer, havde jeg ikke nogen religiøse eller spirituelle grund til at tage af sted – andet end nysgerrighed og en dragende lyst til at vide mere om, hvem Jomfru Maria var,” fortæller Marianne Nielsen, der bl.a. i 2007 har vandret på Caminoen.