At rejse med hjertet er livet…

… og at gå hjertets vej, er en rejse.

Foredrag v. Marie-Louise Munk
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Blue Water Lounge på 1. sal

Dette er et foredrag om hvordan en spirituel rejse til Assisi for 10 år siden ændrede mit liv for altid. Det er også en fortælling om, hvordan man bliver bedre til at lytte til sit hjerte og lader sig blive guddommelig guidet. Foredraget vil inspirere dig til at lytte til hjertet dit og gå vejen dermed, i hverdagen som på rejser. For også hverdagslivet er en rejse.

Universet guider mig til at rejse til nye destinationer, selvom jeg ikke altid forstår hvorfor jeg skal visse steder hen. Men et er sikkert, jeg rejser i fuld tillid. Der venter mig som regel altid fantastiske oplevelser. Jeg fortæller bl.a. om hvordan jeg blev guidet til at rejse til Israel, hvor jeg virkelig blevet taget med buskerne nede. Jeg fik mig ikke bare én, men mange magiske oplevelser, som jeg vil fortælle om. For det er i sandhed magisk når vi lærer at følge hjertet.

Marie-Louise Munk

er en eventyrer, der ved at følge hjertet bliver guidet på rejser rundt om i verden. Marie-Louise har bloggen “Taoblog”, hvor hun skriver om sine mange rejseoplever og hvor hun deler oplevelserne uden omsvøb. Hun er også ejer af firmaet Munonne, der formidler alternative og spirituelle rejser.