Åndedrætsterapi

Foredrag v. Sanne Roesen
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Blue Water Lounge – 1. sal

Ved du, at de fleste mennesker kun trækker vejret halvt ned i lungerne? Dermed udnyttes ilten ikke optimalt, og du får færre affaldsstoffer ud af systemet.

60 % af alle affaldsstoffer føres ud med dit åndedræt. Med få vejrtrækninger kan du gå fra stresset til afslappet tilstand og vende tilbage til større balance i nervesystemet. Det er ren biologi.

Bevidst vejrtrækning er en måde at undgå stress, forbedre dit stofskifte, få bedre søvn, fordøjelse og stabilt humør. Måske endda et større fokus på dine opgaver. Åndedrættet kan trænes med simple øvelser, du kan lave alle steder.

Erfarne Sanne Roesen, der er terapeut og certificeret underviser, vil fortælle om denne ældgamle åndedrætsterapi, og du vil få gode virkningsfulde øvelser og tips med hjem.

Sanne Roesen

indehaver af Terapi og Coaching i Risskov. Sanne har mange års erfaring i arbejdet med stressudfordringer. Hun er uddannet psykoterapeut og stresscoach, og har været tilknyttet Landsforeningen Bedre Psykiatri, som psykoterapeut og underviser siden 2001. Hendes speciale er at hjælpe pressede mennesker til et mindre stressende liv, bla. ved hjælp af kognitiv terapi og mindfulness. Hun tager udgangspunkt i ACT, den tredje bølge af kognitiv terapi, der indgår i flere evidensbaserede undersøgelser og indeholder redskaber med afsæt i den positive psykologi.