Er du træt af at være styret (for meget) af dine tanker og følelser?

Foredrag v. Torben Beck Pedersen
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Glas Lounge på 1. sal

Længes du efter at finde mere ro og balance, både i dig selv og i forhold til verden omkring dig?
HeartMath meditation og metakognition, er for dig der vil tage ansvar for dig selv, er for dig der ønsker at tage kontrollen tilbage. HeartMath meditation er et værktøj udviklet til at skabe ro og harmoni mellem krop og psyke. Metakognition; er læren om hvordan du bliver direktør i egen tankevirksomhed.
Begge dele forudsætter du gør en indsats selv. Og indsatsen bliver forholdsvis hurtigt belønnet. Men det er over tid du for alvor mærker effekten. Dag for dag mærker du små forandringer, hviler mere i dig selv, er mere tro mod dig selv, tør være dig… og det er vedvarende forandringer. Det er derfor, det er så enestående.

Torben Beck Pedersen

Jeg har oplevet en hel del i mine 60 år på denne jord og været langt omkring både arbejdsmæssigt og personligt og kan derfor med overbevisning skrive “klog på livet”, på godt og ondt.
Som mange andre har jeg (for ofte) været en slave af mine tanker og de følelser der kom i kølvandet. Jeg troede fuldt og fast på, at når jeg fik en tanke der var møntet på min adfærd, var det fordi jeg skulle tage den alvorligt. Gentagne grublerier, både om det ene og så det andet… men sjældent fandt jeg et tilfredsstillende svar.
Det blev et mønster jeg gentog i årevis, hver dag, år ud og år ind, tankemylderet og grublerierne, som ingen steder førte hen og i realiteten kun gjorde ondt værre.
HeartMath og metakognition blev de to elementer, der løste op for det mønster og har haft stor betydning på mit liv generelt og har smittet positivt af på mange områder.