Tantra – verdens ældste lære om elskovskunst

Foredrag v. Yazmin Fox Eisen
Fredag kl. 17.00 – 17.45 i PR electronics Lounge på 2. sal

Tantra er med sine 5000 år – verdens ældste lære om elskovskunst og livskunst. Den er mere central og aktuel i dag – end nogensinde før. Idet den lærer os at være til stede i nuet, fokusere, flytte os ud af negative energier, transformere energier, følelser og tanker etc.

Teknikkerne indenfor erotik er brillante, idet at de accelererer følsomheden og intensiteten samtidig med, at teknikkerne giver det enkelte menneske, evnen til at styre den seksuelle energi, derhen hvor man ønsker den.

Det kan alt sammen lyde noget teknisk, men er en fantastisk oplevelse, følelse – og et særdeles smukt bevidsthedsniveau, for den person og det par, som mestrer disse effektive og fine teknikker – givet af denne gamle traditionelle tantriske lære.

Yoga og tantra som spirituelt transformerende redskaber

Foredrag v. Yazmin Fox Eisen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i PR electronics Lounge på 2. sal

Hvad er det, der gør, at tantra & yoga i sin traditionelle form, er så enormt stærke og effektive redskaber til at transformere energier til substans – og substans til ren kosmisk energi?

Indenfor Tantra findes unik lære omkring begrebet Resonans og de 7 Hovedchakraer, hvorigennem Kundalini rejser sig!

Hør om nogle af de hemmeligholdte teknikker til øget bevidsthed, gennem praksis af Tantrayoga og Erotisk Tantra.

Der vil blive givet eksemplifikationer på tantrisk meditation. Velkommen til et spændende og unikt foredrag om én af tidens mest hotte trends Tantra & Yoga!

Yazmin Fox Eisen

er uddannet indenfor tantra, yoga, ayurveda og meditation igennem 7 år, og har også en uddannelse i almen og klinisk sexologi, og psykologi fra Gøteborg Universitet. Hun er forfatter og instruktør til filmen “Erotisk Tantra – vejen til et bedre sexliv” Nordisk Film.

Yazmin har i 2018, 25 års jubilæum, som terapeut og underviser indenfor traditionel og moderne sexologi. Yazmin Fox er indehaver af Sexologiskolen København, Århus og Oslo – der uddanner Sexologer og Parterapeuter – med fokus på det hele menneske! Du kan høre om skolens aktiviteter på de åbne aftener og Intro’er, der afholdes hver 2. måned.