Slip begrænsninger. Find din styrke via healende regression

Foredrag v. Annalise Stourup de Molade
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i VIP Lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Oplev den helbredende effekt ved erindringer om tidligere hændelser og steder i dette liv, tidligere liv og mellemlivsstadier: Kan bl.a. hjælpe på: Angst, frygt, fobier, bekymringer, dårligt selvværd, sygdom, problemer i parforhold og til andre, problemer med at sige fra eller finde sin vej, med at virkeliggøre drømme. Kan skabe klarhed om livsvej, indre ressourcer og evner – og hjælpe til at skabe balance mellem styrke og sårbarhed samt hele indre barn – og skabe balance og samarbejde mellem indre kvinde og mand. Jeg har 26 års erfaring med Regressionsterapi med rigtig mange klienter og i øvrigt et alsidigt uddannelses og erfaringsgrundlag. Jeg kombinerer med healing, hvis der er brug for det og hvad der ellers er behov for undervejs

Regressionsterapi – kan give os en frigørende forståelse og mulighed for at slippe begrænsende mønstre, ubalancer og sygdom som har deres rod i fortiden – fra dette eller tidligere liv.

Selvom vi ikke umiddelbart kan huske, hvad der skete da vi var f.eks. ½ år – kan det godt påvirke os i dag – på samme måde kan oplevelser fra fostertilstand, tidligere liv og mellemlivsstadier være afgørende for hvordan vi har det lige nu.

I Regressionsterapi føres du tilbage til vigtige hændelser og steder i fortiden. Hvis de er traumatiske – arbejder vi med at hele dem op, så de ikke længere begrænser dig – og hvis de er behagelige – positive ressourcefyldte steder og tider – kan det styrke dig nu og fremover.

Mennesker med f.eks. uforklarlig angst og fobier bliver ofte hjulpet med regressionsterapi. Vi kan også i regression få forståelse for og forbedre vores forhold til nære familiemedlemmer, partnere, kolleger m.v., ligesom vi kan komme fri af uforståelige og uhensigtsmæssige reaktionsmønstre og meget andet.

Helbred dig selv via tankens kraft i samspil med indre og ydre natur

Minikursus v. Annalise Stourup de Molade
Lørdag kl. 14.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Mange af os lever ikke i overensstemmelse med vores forskellige behov, f.eks. for stilhed, for hvile og for at være i naturen.

Sindet – vores tanker har en meget stor indflydelse på vores velbefindende og hvordan vi lever.

Tanker som er blevet til f.eks. pga. af traumer og begrænsende overbevisninger, kan begrænse vores daglige liv og være med til at skabe sygdom.

Sygdom, kan få os til at stoppe op og vende blikket indad for at undersøge på, hvad vores krop og psyke vil fortælle os og hvad vi har brug for, for at komme i balance igen.

Flere og flere helbreder sig selv via tankens kraft, vejledt bl.a. af intuitionen og i samspil både med ydre og indre natur og i samskaben/samhealing med den kollektive bevidsthed, naturen og feltet af ubegrænsede muligheder.

Kom og bliv inspireret til din selvhealing, med meditation m.v.

Annalise Stourup de Molade

I 1999 startede jeg min virksomhed Hjertets Vej, hvor jeg arbejder med personlig udvikling og vækst, via Life-Coaching, psykoterapi, fordybelse, regression og healing for individuelle, par og grupper samt med foredrag og undervisning.
Jeg er bl.a. uddannet Life-Coach, vejleder i livskunst, en bred psykoterapeutisk Coachuddannelse fra Alfa-Omega Instituttet v/Anne-Grete Hav Hermansen. Jeg er trænet hos Juan Nunez del Prado (se bogen Inkamestrenes arv) i Inka-indianernes energiarbejde og hos Alberto Villoldo (forf. til bl.a. Sundhed indefra, Shamanens visdom og Sjælehentning) i Shamanistisk healing & Rådgivning på Healing the Light Body School.

Og har siden 1989 været i gang med terapi, træning og uddannelse samt deltaget på talrige terapi- og healingskurser, bl.a. mange lydhealingskurser, hos dygtige lærere, terapeuter, vise mænd og kvinder fra ind- og udland. Jeg er uddannet ernæringsterapeut og har læst homøopatisk medicin. Tidligere arbejdede jeg i en bank.

Udover kurser, uddannelse m.v. henter jeg til stadighed inspiration, healing og indsigt i naturen, i meditation, fra bøger, rejser, musik og kunst. Og vigtigst af alt gennem den læreproces som selve livet er.

Jeg har altid elsket at synge og danse og har deltaget i mange kurser i intuitiv brug af stemme og krop, lydhealing og overtonesang, shamanistisk dans og sang.

Ud fra mine erfaringer og intuition har jeg udviklet “Dansen med livet” – intuitiv følelsesforløsende bevægelse/dans – lyd/sang.
Jeg holder foredrag og kurser og arrangerer spirituelle rejser, bl.a. til De Bosniske Pyramider. Foredrag og undervisning kan også aftales, fx “Sjælens udvikling gennem liv og mellemliv”, “Gør drømmen til virkelighed”, “Lykken er et valg”, “Girafsprog”.