“TED talk” – eksperter om alt lige fra hverdagens hormonforstyrrende stoffer, til overgangsalderen, binyretræthed og stofskifteproblemer

Debat v. Anne van der Merwede, Chenette Byriel, Pernille Fournais og Mia Skaarup Jørgensen
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Konferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Eksperter fra det nye og holistiske online rådgivningsforum minSundhed.com, debatterer de stigende hormonelle ubalancer – særligt hos kvinden, men bevæger sig også henover områder, der i lige så høj grad påvirker vore børns og mænds hormonbalance.

Med stor erfaring og indsigt i hormonelle ubalancer, leverer disse dygtige kvinder 45 minutters intens forelæsning og debat om alt lige fra hverdagens hormonforstyrrende stoffer, til overgangsalderen, binyretræthed og stofskifteproblemer.

Efter debatten er der afsat lidt tid til, at publikum kan stille spørgsmål til eksperterne.

Anne Van Der Merwede

Ernæringsterapeut og komplementær terapeut. Anne er specialiseret i kvindekroppen, og kvinders helbredsproblemer på de forskellige stadier i livet. Anne underviser kommende fagprofessionelle og har skrevet bogen “En sund kvindekrop – uden brystkræft”.

Chenette Byriel

Ernæringsterapeut og PBA i ernæring og sundhed. Chenette underviser i stofskifteproblematikker og binyretræthed. Hun har selv haft begge udfordringer tæt på livet og fortæller med stor indlevelse om de muligheder der er, for at komme godt ud af dette.

Pernille Fournais

Psykoterapeut, mindfulness instruktør og hormonyogalærer. Pernille arbejder i sin praksis b.la. med hormonyoga og debatterer her den kvindelige hormonbalance ud fra et eksistentielt og psykisk perspektiv.

Mia Skaarup Jørgensen

Privatpraktiserende jordemoder og akupunktør. Ud over at være jordemoder hjælper hun b.la. kvinder med hormonelle ubalancer og fertilitetsproblemer ved hjælp af akupunktur, der er særligt målrettet ufrivillig barnløshed.